Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj JETFORCE project...
pitaNS:
oko 700 obrtaja je RS uspeo više da izgura sa istim prenosom u odnosu na zx...Ako si to pitao, znači u startu je izgurao 700 obrtaja više a da nisam dirao prenos koji je bio podešen sa vrlo teškim rolnicama i mekanom centralnom da bi obrtaje približio rezonanci zx-a...
ali ne znam šta ti znači taj podatak ? ? ?
sad na RS-a će ići dosta lakše rolnice i tvrđa centralna....treba da ga vrtim od 8000-9000...
Pupo:
Stvarno je lijep RS, možda malo predug. Sjeo je skuteru ko budali šamar. Moraš sad promjeniti potpis na forumu, nema više zx-a. Koliko te para došao RS?
Tablica stoji svjetski, moraš leći pod skuter da vidiš brojeve. Šta kaže murja na tablicu?
dino_sk:
--- Citat: pitaNS - 28 Travanj, 2009, 11:06:25 ---oko 700 obrtaja je RS uspeo više da izgura sa istim prenosom u odnosu na zx...Ako si to pitao, znači u startu je izgurao 700 obrtaja više a da nisam dirao prenos koji je bio podešen sa vrlo teškim rolnicama i mekanom centralnom da bi obrtaje približio rezonanci zx-a...
ali ne znam šta ti znači taj podatak ? ? ?
sad na RS-a će ići dosta lakše rolnice i tvrđa centralna....treba da ga vrtim od 8000-9000...
--- Kraj citata ---
tak pitam zanima me :icon_biggrin:
pitaNS:
baš je fora što je tako predug, prava sprava! došao me 140 eura...
Ne cimaju me panduri za tablicu...he,he :icon_biggrin:
neer:
da bas krasno izgleda auspuh.dugacak fino da cure imaju sta za vidjet :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju