Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj JETFORCE project...

<< < (64/96) > >>

pitaNS:

--- Citat: vpucko - 28 Travanj, 2009, 10:16:27 ---uuuuu fino stoji :) cist erotski :)

--- Kraj citata ---

He,he jeste erotishh je...  :icon_biggrin:

dino_sk:
sve pa se nema para , toliko o krizi i recesiji  :toothy9:
lijepo mu stvarno stoji .....a prvi dojmovi naspram zx-a ??

pitaNS:

--- Citat: dino_sk - 28 Travanj, 2009, 10:42:49 ---sve pa se nema para , toliko o krizi i recesiji  :toothy9:
lijepo mu stvarno stoji .....a prvi dojmovi naspram zx-a ??

--- Kraj citata ---

Nisam stigao da štelujem prenos a već sa nenaštelovanim ima velike rezlike...Sad će Sport prodisati kako treba...  :icon_biggrin:

boleee:
Sve pohvale za motor , jednom rjecju preljep je. Ima moj komso isto samo mislim da je kod njega ainspric i nije lijep ko ovaj :)

btw . 10 x puta meni ljepsi ovaj auspuh od zx

i za kraj , mi komsi skinuli blokade i motor iso oko 85 - 90 , i on se zalio da do kraja neidu obrtaji , neka budala je uzela motor i osjekla neke zice i obrtaji isli do kraja i motor tuko 105 cak 3 dana :D

i zaribo :D:D:D:D::D

dino_sk:

--- Citat: boleee - 28 Travanj, 2009, 10:48:46 ---Sve pohvale za motor , jednom rjecju preljep je. Ima moj komso isto samo mislim da je kod njega ainspric i nije lijep ko ovaj :)

btw . 10 x puta meni ljepsi ovaj auspuh od zx

i za kraj , mi komsi skinuli blokade i motor iso oko 85 - 90 , i on se zalio da do kraja neidu obrtaji , neka budala je uzela motor i osjekla neke zice i obrtaji isli do kraja i motor tuko 105 cak 3 dana :D

i zaribo :D:D:D:D::D

--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

@pitaNS

kolika je razlika u okretajima sa istim prijenosom ko sa zx-om

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju