Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj JETFORCE project...
speed:
--- Citat: dino_sk - 24 Travanj, 2009, 20:47:32 ---gledam i nevjerujem sta pisete ::)
nevidim svrhu stavljanja kita ak ocete da vam se skut vrti ispod 7000rpm-a
naprosto nemogu vjerovat da pricate o tako malim okretajima ,po mome dok okretaji nebudu oko 8500-9000+ rpm-a skut nece ic s mjesta , a sad ovo za zx-a i 6692rpm-a da ima rezu pa jbt bolje da si serijski spuh ostavio ak ces ga stelat po tome sta pise na SA na koliko spuh ima rezu :toothy3:
speed slozio bi se s tobom i rolicama oko 6g :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ne da bi se slozio nego je to provjereno,jbt ja sam vozio 100 km na serijskom spuhu s replicom i jeo je cestu,a kamo kad je bio spuh gore,moj je s serijskim spuhom bolje isao nego pita tvoj sada
dino_sk:
--- Citat: speed - 24 Travanj, 2009, 20:49:20 ---ne da bi se slozio nego je to provjereno,jbt ja sam vozio 100 km na serijskom spuhu s replicom i jeo je cestu,a kamo kad je bio spuh gore,moj je s serijskim spuhom bolje isao nego pita tvoj sada
--- Kraj citata ---
daj speed jos ce covjek zapalit skuter jer neide s mjesta :toothy11: :toothy11:
speed:
--- Citat: dino_sk - 24 Travanj, 2009, 20:53:09 ---daj speed jos ce covjek zapalit skuter jer neide s mjesta :toothy11: :toothy11:
--- Kraj citata ---
ma nece,e dosta spama u projektima,ti i ja smo ozbiljni clanovi :icon_tongue: :icon_thumright:
Ivan SP:
--- Citat: SlowRider - 23 Travanj, 2009, 23:23:36 ---na runneru?
da
--- Kraj citata ---
pitaNS:
ajde baš da vidim speed...Imam jedne 6.2gr pa ću sutra probati, ali mislim da je to preterano prelagano...Javim sutra!
a brate ti dino ja ne znam šta ti misliš na koliko se vrti zx? na 7000 nego na koliko...slab je to auspuh za 70cc al šta je tu je, trenutno nemam drugi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju