Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj JETFORCE project...

<< < (61/96) > >>

Drnda:
ide ok.. ali to mora ici puno bolje.. iako ja mislim da je to do spuha jer on ima snagu oko 7k rpm-a.. da je neki jaci onda bi bilo puno bolje.. meni je sam nardo na serijali bio sa 6 gr i islo je skoro pa isto... treba ti neki jaci spuh po mome misljenju

vpucko:

--- Citat: Drnda-1 - 24 Travanj, 2009, 17:01:13 ---ide ok.. ali to mora ici puno bolje.. iako ja mislim da je to do spuha jer on ima snagu oko 7k rpm-a.. da je neki jaci onda bi bilo puno bolje.. meni je sam nardo na serijali bio sa 6 gr i islo je skoro pa isto... treba ti neki jaci spuh po mome misljenju

--- Kraj citata ---

krivo mislis ;)

Drnda:

--- Citat: vpucko - 24 Travanj, 2009, 17:04:28 ---krivo mislis ;)

--- Kraj citata ---
LeoVince ZX
   6692 rpm
ovo je za pezo.. eto nije daleko od 7 k rpm-a i po meni nije to ni za base kit...

pitaNS:

--- Citat: Drnda-1 - 24 Travanj, 2009, 17:24:13 --- LeoVince ZX
   6692 rpm
ovo je za pezo.. eto nije daleko od 7 k rpm-a i po meni nije to ni za base kit...

--- Kraj citata ---

slažem se s tobom drnda, valjao bi neki jači spuh...A ako bog da uzeću Tecnigas RS II....  :icon_biggrin:

dino_sk:
gledam i nevjerujem sta pisete  ::)
nevidim svrhu stavljanja kita ak ocete da vam se skut vrti ispod 7000rpm-a
naprosto nemogu vjerovat da pricate o tako malim okretajima ,po mome dok okretaji nebudu oko 8500-9000+ rpm-a skut nece ic s mjesta , a sad ovo za zx-a i 6692rpm-a da ima rezu pa jbt bolje da si serijski spuh ostavio ak ces ga stelat po tome sta pise na SA na koliko spuh ima rezu   :toothy3:

speed slozio bi se s tobom i rolicama oko 6g  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju