Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj JETFORCE project...
pitaNS:
krenuo sam malo prckati oko motora...mislim ovih dana skinuti blok i cilindar i malo se pozabaviti njima dok ne stigne naruceni malossi sport! :toothy12:
Sad kad sam skinuo auspuh reko daj da izmerim fi auspuha i fi izduva na cilindru.....Kad ono spuh 22mm a izduv oko 24mm...s tim da je izduv iz cilindra onako pljosnatog ovalnog oblika s unutrasnje strane a tek se na kraju siri u krug a taj krug je 24mm...
koliko sam ispratio do sada, zar ne bi trebao fi spuha biti malo veci od izduva na cilindru a ne ovako kako je kod mene? ? ? ? ?
bice uskoro slika kad sve poskidam...
Hrga:
--- Citat: pitaNS - 28 Rujan, 2008, 18:45:50 ---krenuo sam malo prckati oko motora...mislim ovih dana skinuti blok i cilindar i malo se pozabaviti njima dok ne stigne naruceni malossi sport! :toothy12:
Sad kad sam skinuo auspuh reko daj da izmerim fi auspuha i fi izduva na cilindru.....Kad ono spuh 22mm a izduv oko 24mm...s tim da je izduv iz cilindra onako pljosnatog ovalnog oblika s unutrasnje strane a tek se na kraju siri u krug a taj krug je 24mm...
koliko sam ispratio do sada, zar ne bi trebao fi spuha biti malo veci od izduva na cilindru a ne ovako kako je kod mene? ? ? ? ?
bice uskoro slika kad sve poskidam...
--- Kraj citata ---
trebo bi bit, ovako dosta slabije ide, moras vecu granu napravit :)
pitaNS:
--- Citat: Hrga - 28 Rujan, 2008, 18:48:27 ---trebo bi bit, ovako dosta slabije ide, moras vecu granu napravit :)
--- Kraj citata ---
kako to da izvedem..... :icon_scratch: :icon_scratch:
Hrga:
--- Citat: pitaNS - 28 Rujan, 2008, 18:58:45 ---
--- Citat: Hrga - 28 Rujan, 2008, 18:48:27 ---trebo bi bit, ovako dosta slabije ide, moras vecu granu napravit :)
--- Kraj citata ---
kako to da izvedem..... :icon_scratch: :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
kako je i hac preradio serijski, evo ovako sam ja zamislio, skines onaj dio sto ide na cilindar to jest onu plocu na koju ide grana, i onda stavis spuh na skut i odrezes granu i nabavis neku novu koja je promjera 24mm, dovedes sve u red tj. da mozes povarit i piknes na par mjesta, skines spuh i povaris do kraja...
Hrga:
evo slika :)
http://img230.imageshack.us/img230/6532/souhori4er8.jpg
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju