Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj JETFORCE project...
speed:
--- Citat: crogenie - 07 Rujan, 2008, 20:19:06 ---ej pita,
jedno pitanje.
Dal kad ti skuter duze odstoji (10-20 sati), na pocetku ne prima gas i dimi ko qrac? Ja ga onda stisnem, i nakon par metara pocne primat gas, al to mi dosta iritantno...
--- Kraj citata ---
normalno za svakog zwaju
crogenie:
speed, hvala na odgovoru! :icon_thumright:
ProDriverGT(TGB):
Skut je dobar,ali nikako ne kužim ovo smirglanje felgi ili felni kak je ovaj napisao,niti izgleda ljepše ni niš,samo da bi bilo drugačije od orginala,a da je takva boja felge orginal,onda bi ju vjerovatno obojali u crno :laughing6:
Drnda:
meni se osobno svidja, ali ih bas i nebi polirao, iako kada bi uzeo drugi skut onda bi mozda ispolirao skoro sve sto se da, ali to je vec nesto drugo, i felne je isto sto i felge, jer je u njega tako za felge se kaze, on je iz novog sada
pitaNS:
zavisi kako kome lepse, meni licno su ovako ispolirane felne mnogo lepse od crnih originalnih...a i scoot deluje VECE... he,he opet kazem stvar ukusa...
za crogenie: i meni je tako, kad odstoji duze ne moze da primi gas moram da ga cimam par minuta turiranja i dimljenja i onda kad probije ide....menjao svecicu, stelao karb 15 puta i ne vredi uvek isto...kao sto kaze Speed ''to ti je zwajo''.....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju