Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj JETFORCE project...
sanatorium:
ej PITANS dali je to karb ili injec. verzija
pitaNS:
--- Citat: crogenie - 24 Kolovoz, 2008, 21:14:45 ---Vrlo je lijep! ;)
Malo me mrci filter zraka, sad mi je trenutno bez spužve unutra, kad je ona bila unutra kao da je malo ugusen bio... Morat cu kupiti ili novi filter s kucistem - ili gljivu puknem gore...
Edit:
Zaboravih - mijenjaj te gume dok se još ti i skuter čitavi... :D
--- Kraj citata ---
Hvala svima...
Pogledaj u mojoj temi kako sam rešio taj problem sa filterom tj kućištem koje ne može da se otvara... Gume su mi ok, mogu se nagnuti puno u krivini...a možda su i sranje pa ne znam za bolje.... :dontknow:
meni je sa rolinama 6,2 opasno prevrtavao...dereeee se a ne ide
sa 6,5 sam mislio da je čist pogodak dok
nisam stavio 6,7...s ovima ide kao lud...nije izgubio na startu a nabija brzinu jako dobro...
crogenie:
Ja nemam multivar, meni sa ovim rolnama ide onako, dosta dobro... Mozda moze i bolje - ne znam, s tim cu se zajebavat kad regam scoot... uglavnom danas su plastike i felge ofarbane, sutra idem po njih pa ce se ovaj tjedan to sve složiti... Bit ce to jedan od ljepsih Jetova. :headbang: J
pitaNS:
imam par pitanja pre nego se upustim u rad:
1. da li je besmisleno menjati karike na 6000km u pitanju je naravno serijski cilindar pa kad ga skidam reko....?
2. bez obzira da li sad menjao karike ili kasnije, da li treba cilindar na honovanje pri stavljanju novih karika?
3. da li treba menjati dihtunge (brtve) pri skidanju glave i cilindra?
eto, neka dobra duša besposlena :laughing7: ako zna ?
3alfa3:
1. ja bi promijenio jer to nije skupo. Pazi samo da im je dosjed na klipu cist i bez taloga
2. u slucaju gusa - da
3. uvijek
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju