Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj JETFORCE project...

<< < (26/96) > >>

pitaNS:
Al se ovde zakuvalo očas posla! he,he :icon_biggrin:

evo i mog komentara: kao što je i hac rekao proizvođači se osiguravaju velikim squishom da otklone svaku mogućnost greške..

Ljudi, po mojoj proceni spuštanjem glave se sigurno nešto malo dobije al ne očekujem ja bog zna šta niti vi to nemojte očekivati...
mislim da tek preradom svega onoga što sam naveo se može dobiti neko osetnije poboljšanje tek toliko da znam da je sve skupa malo bolje iskorišteno i da daje malo veću snagu...

Da se verovatno iz serijskog cilindra izvući kao iz nekog base kita ali tom prilikom se treba pozabaviti timinzima, meriti trajanje usisa izduva itd itd i poštelati to uz spuh... A to mi se sad ne da raditi mada verujem da ni to ne bi bio problem, postoje formule za sve...

sve lepo piše po knjigama, samo treba sesti i pročitati...  :icon_thumright:

ivanm:
moj gus cilindar sa preradama timinga i sqiusha, squish je sa 2.0 smanjen na 1.2mm.. (by hac) na identičnom setupu od prošle godine ima bar 30% više snage..
ko recimo piaggio cilindar..dalo bi se iz tog izvuć još više al sad nemam živaca usis dalje prerađivat, a i više mi odgovara lakši start, jer me boli kičma a i ligamenti u desnom ramenu mi nisu baš naj-naj..

Nike:

--- Citat: Misterio - 11 Svibanj, 2008, 11:32:20 ---
--- Citat: ivanm - 11 Svibanj, 2008, 06:44:02 ---uuu, dobro je deklo... :notworthy:
inače super skut, al šteta je to vozit serijalu..
natakni gore neki kit..
btw, sviđa mi se tablica, nisam takvu vidio od ex. Yuge.. :laughing7:
u vezi potrošnje, probaj nabaviti neki dellorto ili mikuni frgić, (od piaggia ili minarellija) preporodit ćeš se..

--- Kraj citata ---
moj jet force isto dosta troši,znači trebali bi promijenit karb??

--- Kraj citata ---
Jet Force nema karb :toothy12:

SlowRider:

--- Citat: Nike - 05 Kolovoz, 2008, 20:36:22 ---
--- Citat: Misterio - 11 Svibanj, 2008, 11:32:20 ---
--- Citat: ivanm - 11 Svibanj, 2008, 06:44:02 ---uuu, dobro je deklo... :notworthy:
inače super skut, al šteta je to vozit serijalu..
natakni gore neki kit..
btw, sviđa mi se tablica, nisam takvu vidio od ex. Yuge.. :laughing7:
u vezi potrošnje, probaj nabaviti neki dellorto ili mikuni frgić, (od piaggia ili minarellija) preporodit ćeš se..

--- Kraj citata ---
moj jet force isto dosta troši,znači trebali bi promijenit karb??

--- Kraj citata ---
Jet Force nema karb :toothy12:

--- Kraj citata ---

:uff:

pozeljno je procitati i ostale postove osim zadnjeg.

speed:
o konja,jet ima i karb i ajnspric,postoje obe verzije

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju