Tehnički kutak > Tuning skutera

prirubnica za sf

<< < (2/7) > >>

tommy:
ma mene vec duze vrijeme zajebava karburator stalno preljeva, a ovaj gurtner za speedfighta je oko 1000kn i nema ga vise u rh crko neki dobavljač djelova  :dontknow:

strikoo:
Imaš ih par komada tu na forumu za prodaju rabljenih.

btw baš imam na sebi majicu brkova kakav imaš avatar  ;D

speedfight 2:
Ova serijska prirubnica se jako lijepo da napraviti i zaobliti taj prednji dio i onda ide crijevo na prirubnicu i s druge strane karburator to stegnes sa dvije šelne i to ti je to,tako sam ja imao jedno vrijeme i odlicno je radilo svoj posao...  :headbang:

tommy:

--- Citat: strikoo - 19 Lipanj, 2012, 16:37:36 ---Imaš ih par komada tu na forumu za prodaju rabljenih.

btw baš imam na sebi majicu brkova kakav imaš avatar  ;D

--- Kraj citata ---

ma nebi uzimo rabljeni ko zna u kakvom su stanju  :dontknow:

gdje si kupio majicu bas je ja trazim  :laughing7:

--- Citat: speedfight 2 - 19 Lipanj, 2012, 16:45:24 ---Ova serijska prirubnica se jako lijepo da napraviti i zaobliti taj prednji dio i onda ide crijevo na prirubnicu i s druge strane karburator to stegnes sa dvije šelne i to ti je to,tako sam ja imao jedno vrijeme i odlicno je radilo svoj posao...  :headbang:

--- Kraj citata ---

a evo sad bi bas otac govori da bi se tu mogla napravit redukcija pa cu otic kod tokara da to napravi

radomir.g:

Ili nadjes usis od Sf-a 100cc i resen problem. Tu je unutrasnji precnik 19,5mm, tako da PHBG 19 ide bez problema.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju