Tehnički kutak > Tuning skutera

prirubnica za sf

<< < (3/7) > >>

Ivan_drifter:
imam ti ja bgm prirubnicu i usis za taj tvoj karb, ostavi si serisku dobro dode, ako si zainteresiran javi se u pm,250kn nova,

tommy:
danas sam išo u tokara pa ce mi on nesto iskemijat pa cu postavit sliku da vidite kako sam ja to odradio  :laughing7:

hvala vam na prjedlozima  :notworthy: i necu prerađivat ovaj airbox nego cu uzet neku gljivu. koju mi gljivu preporucujete  :dontknow:

dino73n:

--- Citat: tommy - 20 Lipanj, 2012, 09:55:33 ---danas sam išo u tokara pa ce mi on nesto iskemijat pa cu postavit sliku da vidite kako sam ja to odradio  :laughing7:

hvala vam na prjedlozima  :notworthy: i necu prerađivat ovaj airbox nego cu uzet neku gljivu. koju mi gljivu preporucujete  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Nijednu....airbox rules

Bezpotrebna buka i povecana potrosnja goriva ni zbog cega. Neki super jaki setupi moraju raditi na gljive al tad ni buka ni potrosnja nisu bitni.

tommy:

--- Citat: dino73n - 20 Lipanj, 2012, 10:12:42 ---Nijednu....airbox rules

Bezpotrebna buka i povecana potrosnja goriva ni zbog cega. Neki super jaki setupi moraju raditi na gljive al tad ni buka ni potrosnja nisu bitni.

--- Kraj citata ---

bolje da se cuje  :headbang: , a koda ce trosit neznam koliko vise

Macak sf:

Trošiti će trošiti,a sa gljivom ćeš ga jako teško poštelati, rađe preuredi original airboks jer ovako ćes se napatitiiiiiiiiii

:angry9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju