Tehnički kutak > Tuning skutera

prirubnica za sf

<< < (6/7) > >>

tommy:

--- Citat: strikoo - 22 Lipanj, 2012, 08:32:41 ---
Ovaj  :icon_thumright:

http://www.mojskuter.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=365&category_id=110&option=com_virtuemart&Itemid=142

--- Kraj citata ---

necu kit stavljat reko sam vec da cu se posvetit stylingu skutera ( led stope, far, bocna nogara, underteil, distancer amortizera, rucke... )

strikoo:
Cijena boljeg spuha odgovara cijeni ovog kita. Razlika u performansama, neusporedivo.
Pogotovo što već imaš karb veći

tommy:

--- Citat: strikoo - 22 Lipanj, 2012, 10:49:06 ---Cijena boljeg spuha odgovara cijeni ovog kita. Razlika u performansama, neusporedivo.
Pogotovo što već imaš karb veći

--- Kraj citata ---

:icon_scratch: kad bolje razmislim i jes tako. onda bi mogo uzeti drevo, a auspuh bi mogo kasnije promjenit :)

strikoo:

--- Citat: tommy - 22 Lipanj, 2012, 11:45:08 ---:icon_scratch: kad bolje razmislim i jes tako. onda bi mogo uzeti drevo, a auspuh bi mogo kasnije promjenit :)

--- Kraj citata ---

Pa da! To stavi, dobro poštelaj da dugo traje, bavi se stajlingom i onda lako kupiš neki spuh, variomat, usis itd. Mada mislim da će ti sa dobro poštelanim kitom ići sasvim zadovoljavajuće  :headbang:

kurbla001:

--- Citat: strikoo - 22 Lipanj, 2012, 14:21:11 ---Pa da! To stavi, dobro poštelaj da dugo traje, bavi se stajlingom i onda lako kupiš neki spuh, variomat, usis itd. Mada mislim da će ti sa dobro poštelanim kitom ići sasvim zadovoljavajuće  :headbang:

--- Kraj citata ---
slažem se u potpunosti, ja sam i više nego zadovoljan s DrEvo-m nego sam mislio....sad tek nakon 1200km ide kao zmaj....
mislim da se razradilo sve što se imalo razraditi....   preporuka za kit !!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju