Tehnički kutak > Tuning skutera

prirubnica za sf

<< < (5/7) > >>

dino73n:
Vozio sam ja 19mm karb na serijskoj 17,25 grani i na 49ccm,moze se to postelovat nije nemoguce ALI potrosnja bude veca nego sa kitom.Ispod 5,5l-6l nema sanse.

tommy:
nesto mi zvecka u deklu i nemoze mi motor radit na stangasu a da mu se nevrti zadnji tocak kad stisnem zadnju kocnicu motor se ugasi sta bi to moglo bit  :dontknow: to mi je bilo i prije nego sto sam stavio ovaj karburator, konto sam da je to bilo i do karburatora starog ali sad se to opet desava

Ivan_drifter:
puko federcic na kvacilu suste, nis cudnog, odmah kvacilo promjeni jer ako promejnis samo feder puknut ce opet jer je kvacilo 99,9% napravilo nozic s kojim ga prereze, desavalo se meni na bijelim malosi federima i zutim i na seriskim,

tommy:
kad kupim auspuh dobit cu federe i rolice pa cu ih promjenit.  koji bi auspuh kupio koji je dobar, povoljan gledam ovdje na ms shop ima li ikakvih sniženja  :dontknow:

strikoo:

--- Citat: tommy - 21 Lipanj, 2012, 20:46:55 ---kad kupim auspuh dobit cu federe i rolice pa cu ih promjenit.  koji bi auspuh kupio koji je dobar, povoljan gledam ovdje na ms shop ima li ikakvih sniženja  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Ovaj  :icon_thumright:

http://www.mojskuter.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=365&category_id=110&option=com_virtuemart&Itemid=142

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju