Općenito > Generalno o skuterima
TGB Jet Fighter R50X-molim savjete od ljudi koji ga voze
noky007:
Hvala svemirac,to mi je bitno!!Sad kad bi mi neko jos samo reko koji rezic ide gore(na seraf) bilo bi odlicno!!!Jer volim da ima zvuk: :toothy9:
Drnda:
skuter je meni super, mana mu je po meni potrosnja oko 4 litra, ali se mozda to da jos ustelati jer ne trokira, brzina po satu mu zna biti oko 75 km/h, a nekad nece preko 60, ali neznam je li to do remena ili rolica ili cega vec. planiram sada na njega staviti polinijev vario i neki malo bolji remen te lakse rolice, ubrzanjee mu je super te cupa lagano kada si sam na zadnji, do nekih 40-50 km/h sam jaci od runnera. Sada moze li mi netko reci dimenzije remena i rolica tako da ih mogu promijeniti
noky007:
Hmhm ne svida mi se ovaj podatak da nekad ide 60 ,a nekad 75!!To mi bas ne daje neku pouzdanost masine!!
Drnda:
ma trebam drugu svjecicu uzeti i stvaraju se neke vibracije cim predjem 60 tako da sumnjam na rolice ili remen, to sve trebam promijeniti tako da se ti ne trebas brinuti za to sto sam rekao, i da jo jedna stvar, sic je malo pretvrd neudoban je za vozaca, barem meni
noky007:
Koliko si ti drnda napravio kilometara??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju