Općenito > Generalno o skuterima
TGB Jet Fighter R50X-molim savjete od ljudi koji ga voze
autodario:
Mislim na dijelove tipa: Remen, variomat, relej žmigavaca, kočione pločice...
Uglavnom potrošni dijelovi.
Variomat se recimo kreće od 350 do 450kn (ovisno o trgovini), što je vrlo blizu cijene variomata tipa Malossi (ako nije i isto) itd.
Serijskog TGB-a još nisam imao prilike voziti (svakog sam kupio sa skinutim blokadama), ali bez blokada prvi kojeg sam imao navlačio je solidnih 80 -85kmh uz potrošnju do 3L/100km.
Ovaj sad što vozim ima kit 80ccm i potrošnja prelazi okvire 3L,ali zato odaziv na gas, start i međuubrzanja su STRAŠNA!
noky007:
Citao sam u moto pulsu test skutera do 10000kn!!i unutra je TGB 303 za koji su napisali da ide 63km/h(realnih),cak je sym jet brzi on ide oko 65km/h,sto mi nije jasno s obzirom da ima nesto slabiji motor od TGB-a!!Hmhm a kolko znam i 303 i rx50 imaju istu masinu!!!
Htio bi da mi neko moze potvrdit da ide 70 i to je to,i kak se ponasa sa dvojicom,i u brijeg!!!
master_o_fight:
uglavnom ga uzmi ima sve više tgb-a na cesti :happy3:
uosalom neka ti drnda kaže sam :happy3:
vlatko:
--- Citat: noky007 - 11 Svibanj, 2008, 22:39:07 ---Citao sam u moto pulsu test skutera do 10000kn!!i unutra je TGB 303 za koji su napisali da ide 63km/h(realnih),cak je sym jet brzi on ide oko 65km/h,sto mi nije jasno s obzirom da ima nesto slabiji motor od TGB-a!!Hmhm a kolko znam i 303 i rx50 imaju istu masinu!!!
Htio bi da mi neko moze potvrdit da ide 70 i to je to,i kak se ponasa sa dvojicom,i u brijeg!!!
--- Kraj citata ---
Ja imam sym jet i ide 67-70. Zasto je max speed toliko mala? To je kvalitetan, izdrzliv motor ali krajna brzina je sranje!
svemirac:
vozim taj skut dvije godine i nemam nikakvih problema sa njim.
na uzbrdicu i večoj koji si naveo ja i žena sa ukupno 155 kila idemo bez beda.
oko 70 mu se kreče brzina,ubrzanje je ok,skuter je prva liga i za tu lovu nudi daleko više
od skutera u toj klasi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju