Ostalo > Motocikli

yamaha r-125

<< < (2/6) > >>

deky_vk:
evo stigo taj motor jednom decku kojeg znam žuto-crni...prejeben mi je taj motor evo dečko već napravio 300+km hehehe i kaže da je zadovoljan

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: probiker - 10 Svibanj, 2008, 19:25:31 ---
furo sam nsr od 15 ks (2t), pa nejde ništ
--- Kraj citata ---

ti nisi normalan

Hostage:

--- Citat: Aco - 12 Svibanj, 2008, 21:27:26 ---
--- Citat: Hostage - 10 Svibanj, 2008, 20:21:47 ---32 000 kuna....al ne znam...sve vise sumnjam da cu kupit...ne mogu se odvojit od skutera :toothy3:...zao mi ga prodat :toothy3: :toothy3:.Vidjet cu...moram jos cut savjeta...i otic vidjet...probat provozat ak budu dali  :icon_thumright:...pa odlucit

--- Kraj citata ---

ak se nevaram da taj motor stize tek u 7mj...tak nes...
po meni se puno vise isplati uzet ninja 250 koja je duplo jača, a isto para...

--- Kraj citata ---

slazem se s tobom...ali ima jedan problem...a to je da ja tek imam 16 god...tek dobio vozacku...tak da cu se morat nacekat da vozim nesto jace od 125 kubika...tak da nist od toga...ja mislim da je vec dosao u hrvatsku...moram otic vidjet...
@deky...ima taj tvoj frend msn mozda...da popricam s njim..o motoru...da ga pitam jer imam par pitanja. :icon_biggrin:

Doomsday:
A tu je i novi igrač, Megelli, sa 3 modela 125 ccm, samo su malo skuplji od 125 konfekcije, malo priko 20 k kn...

http://www.megelli.hr/home.html

4T mašina od 8 kW ka i svi, ali postoji kit 200 od cca. 20 konja, pa bi moga dosta s tim dobit, a niko nebi zna, papiri ostaju isti... Samo je malo skuplje sve skupa... Imaš 3 verzije, pa biraj, ima i R verzija, dobro izgleda... Da moran, to bi bija moj izbor, jedan od ta 3...

Bokygs:

--- Citat: Aco - 12 Svibanj, 2008, 21:27:26 ---
--- Citat: Hostage - 10 Svibanj, 2008, 20:21:47 ---32 000 kuna....al ne znam...sve vise sumnjam da cu kupit...ne mogu se odvojit od skutera :toothy3:...zao mi ga prodat :toothy3: :toothy3:.Vidjet cu...moram jos cut savjeta...i otic vidjet...probat provozat ak budu dali  :icon_thumright:...pa odlucit

--- Kraj citata ---

ak se nevaram da taj motor stize tek u 7mj...tak nes...
po meni se puno vise isplati uzet ninja 250 koja je duplo jača, a isto para...

--- Kraj citata ---

Meni je R125 najljepša 125-ica,ali dobro kažeš bolje je uzeti ninju 250,to je i moja preporuka :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju