Ostalo > Motocikli

yamaha r-125

<< < (3/6) > >>

Doomsday:
Tvoja je preporuka njemu od 16 godina, koji sljedeće 2 godine po zakonu MORA vozit motor do 125 ccm/11 kW da uzme baby Ninju...  ::)

Pa ljudi, jel' čita neko prije nego napiše post...?  :dontknow:

Ne isplati se ić kontra zakona, kazne će bit sve veće i veće, a pregledi sve rigorozniji... Ovaj Megelli Sport 125r za koji san čuja da ima kit od 200 kubika/20konja bi bija najbolja opcija... Neka nazove zastupnika i pita sve šta ga interesira...  :icon_thumright:

Bokygs:

--- Citat: Doomsday - 13 Svibanj, 2008, 18:03:00 ---Tvoja je preporuka njemu od 16 godina, koji sljedeće 2 godine po zakonu MORA vozit motor do 125 ccm/11 kW da uzme baby Ninju...  ::)

Pa ljudi, jel' čita neko prije nego napiše post...?  :dontknow:

Ne isplati se ić kontra zakona, kazne će bit sve veće i veće, a pregledi sve rigorozniji... Ovaj Megelli Sport 125r za koji san čuja da ima kit od 200 kubika/20konja bi bija najbolja opcija... Neka nazove zastupnika i pita sve šta ga interesira...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Sorry :(,imaš pravo Megelli je najbolja opcija ako uzima 125 ccm,ali pošto vidim da autor teme već ima skutera,neka se radije strpi još 2 godine(ako može :icon_biggrin:) pa uzme ninju 250,ako ne onda Meggeli :icon_thumright: :hbusa: :biker2: :headbang:

probiker:

--- Citat: MaLi_OdvALjivAc - 12 Svibanj, 2008, 23:09:04 ---
--- Citat: probiker - 10 Svibanj, 2008, 19:25:31 ---
furo sam nsr od 15 ks (2t), pa nejde ništ
--- Kraj citata ---

ti nisi normalan

--- Kraj citata ---

i zašt sad ja nisam normalan??
sam kažem da motor neide i to je to. ajd cagiva fino potegne (35 ks), al nsr - plač majke božje

MaLi_OdvALjivAc:
nsr ide ko mecava

probiker:
ak je tebi nsr od 15 ks (koji ide 130 kmh maksimalno) mećava, onda nemam više riječi.
prava 125-ica bez blokade treba ići 170 kmh. al nsr....je priča za sebe.
sjedi brate na cagivu pa ćeš vidit šta je mećava među 125-icama.
al čuj, nije bitna ni krajnja brzina, zato jer ga nemaš gdje razlaufat, bitno je kak on povuče.
majke mi, nsr povlači skroz jadno.
to sam samo ja, to je moje mišljenje.
btw. ja sam vozio yamahu tzr od 250 ccm, pa se ravnam po njemu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju