Općenito > Oprema

Mala kaciga prijedlog??

<< < (2/4) > >>

Grale:
najbolje je da napraviš frizuru s puno gela,pa dok se to stvrdne neće ti ništa bit u slučaju pada :icon_biggrin:
ili da ti se pokvari zurka,nedo bog,od vjetra,pogotovo dok se na pežoli voziš pa su to velki udari vjetra :headbang:
btw.neznam točno kak se zove model kacige,ima ju jedna susjeda tu,košta 1200-1300 kn,a kod lokalnog prodavača suomy kaciga, koštala je pol cijene

3alfa3:
Najcesce strada faca i brada. Zakljucak izvucite sami.

B.E.R.O.:

--- Citat: Grale - 17 Lipanj, 2012, 14:53:55 ---najbolje je da napraviš frizuru s puno gela,pa dok se to stvrdne neće ti ništa bit u slučaju pada :icon_biggrin:
ili da ti se pokvari zurka,nedo bog,od vjetra,pogotovo dok se na pežoli voziš pa su to velki udari vjetra :headbang:
btw.neznam točno kak se zove model kacige,ima ju jedna susjeda tu,košta 1200-1300 kn,a kod lokalnog prodavača suomy kaciga, koštala je pol cijene

--- Kraj citata ---
Frizuru nemam jer kosu trenutno nemam tj. to sto imam ni nemam!!!!
 ;D :dontknow:  ... znaci od toga nista!
A taj tvoj lokalni to je onaj glavni uvoznik sto je propao pa sve prodaje jel ima on jos sta kod sebe??
 :icon_scratch: :icon_scratch:

--- Citat: 3alfa3 - 17 Lipanj, 2012, 14:57:44 ---Najcesce strada faca i brada. Zakljucak izvucite sami.

--- Kraj citata ---
Da nisam napisao nesta u prvom postu nebih nista rekao!!!
 :angry7: :angry7:
Nisi mogao izdrzati!!!??
 ::)

Grale:
ma propal je zbog stručnog servisa kojeg je vodil,pa mu je ostalo pun k opreme i sve ide u 40-50 % cijene...vjerujem da mu je ostalo još kaciga i ostale opreme...
na njuškalu ima trgovinu pa ga moreš preko toga kontaktirat...takvih jet kaciga je bilo tri komada dok sam bil kod njega prije 2 mjeseca

--- Citat: 3alfa3 - 17 Lipanj, 2012, 14:57:44 ---Najcesce strada faca i brada. Zakljucak izvucite sami.

--- Kraj citata ---
:sad3:

B.E.R.O.:
Mozda budem isao za Koprivnicu pa mi je to uz put!!!  :icon_thumright:
Poslao sam mu mail pa cemo vidjeti sta ce reci,ako ne kaze nista nazovem ga!!!
 :icon_thumright: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju