Općenito > Oprema
Mala kaciga prijedlog??
B.E.R.O.:
Dakle treba mi mala kaciga da ima homologaciju posto sam dosad nosio onu za bicikl a doslo je vrijeme velikih vrucina i treba nositi suncane naocale jer ce mi trepavice izgoriti,nesto da zauzima sto manju povrsinu glave da kad ozvalim da mi se raspe ovo malo mozga u glavi po podu!!!!
:headbang: ;D
Pa bih molio forumske kolege i one koji to nisu da mi daju prijedlog??
Cijena nije toliko ni bitna,bitno je da nije vruce u njoj znaci ne zanimaju me integralne kacige,uvjet je gore,sto manje to bolje!!!!
:icon_thumright: :icon_thumright:
Unaprijed vam zavaljujem svima!!!!
:hello: :hello:
ps.
molim likove i razne spodobe da komentare "ako padnes glava ce ti biti kao puding" da zadrze za sebe!!!
Grale:
evo nešto ovakvo
samo sumnjam da ćeš htjet uzet od suomya baš,probaj nać neku takvu od nekog francuskog proizvođača kaciga ;D
Ivan_drifter:
e da posto sam ja spodoba, ako padnes glava ce ti bit ko marmeljad,
sta ce ti to bero nemoj ni nosit kacigu, ko je vidio nosit kacigu jbm mater,
ti u principu trazis bajkerski sljem,
i rejban cvike su must have ovo ljeto
Johnny iber:
ahah sorry bero to je jace od mene moram nekaj "pametno" komentirat
Ili uzmi ovakvu kakvu ti je Grale predlozio (samo rozu) :toothy12: ili uzmi obicnu i izbusi borerom nekim vecim i napravi sportsko strujanje zraka
Ali nemoj zaboravit stavit mrezicu da te nebi razno razna leteca gamad i g*ovna uletavala i zabijala se u glavu :angry7: :angry7:
:icon_biggrin:
B.E.R.O.:
E moze taj Suomy tako nesta moze isto!!!
:icon_thumright:
A koji je to model i kolika je cijena tog,i jel ima nesto da ide u crno bijelo zeleno sivo zlatno crvenoj kombinaciji da mi ide uz skuter :toothy3: ,ili moze i neka koja nije obojana pa da je odnesemo na brash!!!!
:toothy12: :toothy12:
--- Citat: Johnny iber - 17 Lipanj, 2012, 14:36:17 ---ahah sorry bero to je jace od mene moram nekaj "pametno" komentirat
Ili uzmi ovakvu kakvu ti je Grale predlozio (samo rozu) :toothy12: ili uzmi obicnu i izbusi borerom nekim vecim i napravi sportsko strujanje zraka
Ali nemoj zaboravit stavit mrezicu da te nebi razno razna leteca gamad i g*ovna uletavala i zabijala se u glavu :angry7: :angry7:
:icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Odlican prijedlog!!!
:notworthy:
E moj Drifteru nije lako sa govnima izaci na kraj,ne zelim imati uopce posla sa njima znas!!!
Inace bi ja bez kacige na skut,normalno sa suncanim naocalama obavezno!!!!
:icon_thumright: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju