Ostalo > Motocikli

Aprilia RS125?

<< < (2/5) > >>

Mr.Banyto:
a jel bi ti kupio noviju ili stariju verziju, jel sve koje sam do sad pitao , kažu da je bolja starija verzija, pogotovo otvorena verzija  :toothy9:

X-Thug:

--- Citat: Mr.Banyto - 18 Lipanj, 2012, 00:04:12 ---a jel bi ti kupio noviju ili stariju verziju, jeR sve koje sam do sad pitao , kažu da je bolja starija verzija, pogotovo otvorena verzija  :toothy9:

--- Kraj citata ---
:nono:

ima nac na njuskalu starih rs-ova otvorenih samo u papirima 11 kw tako da ih mozes vozit i sa a1 kategorijom a zapravo su otvorene verzije

markoxxc:
kao prvo RS ne troši 4 litre ni u kojem slučaju, otvoreni RS troši minimalno 8 litara i neide 200, sređeni RS ide maximalno 180

OUC AIR:
ja  sam vozio 250 ccm nije bas motor za svaki dan vozit i za putovanja .. ali 125 2 - takt ... naci motor za cestu ...ide super.... ne trosi bas previse ... ide ok mozes si ga regat  ima djelova  ...cist ok motor jedino moras volit to kaj je lezaljka ...  :icon_thumright:

Ruff Ryder:

--- Citat: markoxxc - 01 Kolovoz, 2012, 13:15:16 ---kao prvo RS ne troši 4 litre ni u kojem slučaju, otvoreni RS troši minimalno 8 litara i neide 200, sređeni RS ide maximalno 180

--- Kraj citata ---
ti to znas jer vozis batinu.. nemoj nebuloze pisat jer nemas blage veze isto sad napisi da je nepouzdan motor ovo ono..
motor je super ako ga grijes prije voznje i tocis dobro ulje... ako si idiot pa i R6 bi ti zaribo za 5tkm....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju