Ostalo > Motocikli
Aprilia RS125?
marin18:
Zanimaju me iskustva uz navedeni motor...znaci sveukupna kvaliteta, servisi itd.
IvanRox:
motor za ljude dubljeg džepa sta se tice potrosnje ,al nije los
marin18:
--- Citat: IvanRox - 16 Lipanj, 2012, 12:12:58 ---motor za ljude dubljeg džepa sta se tice potrosnje al nije los
--- Kraj citata ---
:toothy12:
ive_91:
uredan rs u normalnoj voznji do nekih 80-90 kmh otvorene ceste trosi 4l. kazem uredan i orginalan znaci sa decat orginal ispuhom, maknutim el. govnima sa fergazera i skinutom blokadom, uredno postelan fergazer sa orginalnim filterom i orginal prijenos za odblokiranu verziju.. isti taj kod ubijanja trosi 7-8l
govorim iz prve ruke i to vrijedi za 90% 125ccm.. jedino mi je mito evo trosio normalne voznje preko 5l cak i 6l al je imao gore mikuni tmx 35 i evolution cilindar i klip i normalna voznja u 7 je bila strasno iritirajuca pa je rijetko upraznjavanja dok je na ubijacini po satu prelazio preko 200 ali sat je bio takav lazljivac da mu niko nesmije vjerovati i tad je trosio oko 11-12l na 100 al da je isao isao je posteno i mito sa kitom i orginal rs su bili puno sporiji jedino su bili puno jaci u momentu i normalnoj voznji je evo za k**ra* jer ispod 8000 neide nikad nikam.. dok rs se komotno vozi od 4000 na dalje
sicanin:
--- Citat: ive_91 - 16 Lipanj, 2012, 18:38:57 ---uredan rs u normalnoj voznji do nekih 80-90 kmh otvorene ceste trosi 4l. kazem uredan i orginalan znaci sa decat orginal ispuhom, maknutim el. govnima sa fergazera i skinutom blokadom, uredno postelan fergazer sa orginalnim filterom i orginal prijenos za odblokiranu verziju.. isti taj kod ubijanja trosi 7-8l
govorim iz prve ruke i to vrijedi za 90% 125ccm.. jedino mi je mito evo trosio normalne voznje preko 5l cak i 6l al je imao gore mikuni tmx 35 i evolution cilindar i klip i normalna voznja u 7 je bila strasno iritirajuca pa je rijetko upraznjavanja dok je na ubijacini po satu prelazio preko 200 ali sat je bio takav lazljivac da mu niko nesmije vjerovati i tad je trosio oko 11-12l na 100 al da je isao isao je posteno i mito sa kitom i orginal rs su bili puno sporiji jedino su bili puno jaci u momentu i normalnoj voznji je evo za k**ra* jer ispod 8000 neide nikad nikam.. dok rs se komotno vozi od 4000 na dalje
--- Kraj citata ---
POTPIS!
moj je trošio max 6.5 litara preko toga nije išo
i biio je cijeli standardni
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju