Tehnički kutak > Tuning skutera

dimenzije lezajeva ??

(1/6) > >>

neer:
koje su dimenzije lezajeva za peugeot masine sa starim blokovima.cini mi se da sam uzeo krive  :angry7: ajd ako netko zna.da mi kaze ..hvala

hac:
52x20x12 su ležaji na starim blokovima,na novima je jedan 52x20x12 a drugi je manji ovaj vanjski promjer,ne znam napamet točno..........evo ti šifra za skf C3 BB1 3055 B cijena je 77 kn/kom ti su klasični sa metalnim kavezom ležaji,za NTN zvao sam  lagerkomerce i imaju samo NTN tajvan ležaje ,te ti ne bi preporučio

neer:
52x20x12 znaci.e hvala ti puno  :icon_thumright:

neer:
e kupio sam SKF lezaje s plasticnim kavezom i kaze mi lik da nebi trebalo biti problema da se ta plastika ne topi platio sam ih 88,00kn komad.

hac:
SKF BB1B 447205 A ?....jesi te ležaje uzeo,meni su danas stigli isto,platio sam 61 kn+pdv......poliamidna rešetka,odlićni su ležaji samo moraš vrlo pažljivo montirat jer su osjetljivi ,kod stavljanja u blok smiješ lupit samo to vanjskom rubu,najbolje iskoristit stari ležaj ,staviš ga na ovaj novi ..... toplo/hladno sistem i lagano lupkanjem plastičnim čekićem preko starog ležaja,neče bit nikakvih problema ako dobro montiraš

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju