Tehnički kutak > Tuning skutera
dimenzije lezajeva ??
3alfa3:
--- Citat: neer - 10 Svibanj, 2008, 13:22:16 ---e kupio sam SKF lezaje s plasticnim kavezom i kaze mi lik da nebi trebalo biti problema da se ta plastika ne topi platio sam ih 88,00kn komad.
--- Kraj citata ---
Njih ne smijes grijat fenom prilikom ugradnje. Eventualno ih zagrijat u ulju do 100C, stavit na radilicu, pa grijat blokove, a radilicu s lagerima u frizer. To je najbezbolnije.
neer:
--- Citat: hac - 10 Svibanj, 2008, 16:22:51 ---SKF BB1B 447205 A ?....jesi te ležaje uzeo,meni su danas stigli isto,platio sam 61 kn+pdv......poliamidna rešetka,odlićni su ležaji samo moraš vrlo pažljivo montirat jer su osjetljivi ,kod stavljanja u blok smiješ lupit samo to vanjskom rubu,najbolje iskoristit stari ležaj ,staviš ga na ovaj novi ..... toplo/hladno sistem i lagano lupkanjem plastičnim čekićem preko starog ležaja,neče bit nikakvih problema ako dobro montiraš
--- Kraj citata ---
da ta je oznaka...reko kad vec kupujem lezaje kupit cu najbolje,skupi su ko sam vrag ali kako kazu kolko para tolko muzike ovi bi trebali svirat majku im njihovu.sad ste me uplasili s tom ugradnjom ali pazit cu ja na njih
e sad kad stavljam radilicu i lezajeve skupa u frizer jel trebam lagere nabit na radilicu ?? ???
hac:
odvojeno ih stavi u frizer,prvo ugriješ blokove i onda staviš ležaje unutra,sačekaj 2 min da ležaji prime temp od bloka ,možeš još grijat lagano fenom po bloku,al ne po ležajima i onda lagano hladnu radilicu upresas.....nemoj direkt grijat lagere ,primit če oni dosta temp od blokova
neer:
pretpostavljao sam da ce primiti dovoljno topline.toga se I bojim a nadam se da se nece otopit.pratit cu korake koje mi je hac napisao I nadat se da ce sve proci u najboljem redu
ivanm:
lagercommerce?
ležajtrade mi se kunuo da su NTN japan..
ima lageros SKF poliamid..
neću to, to treba svake godine mjenjat..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju