Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini big evolution 94ccm.

<< < (19/20) > >>

2TDottore:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Lipanj, 2012, 14:13:05 ---Kawa ER6n sa pravim vozacem mozes radit krugove oko Hayabuse na zavojitoj cesti)

--- Kraj citata ---

ja se nebi bas u to kladio  :)

fleky911:
e taj er6n stvarno ide super za ta dva cilndra ...
jedino sto je mi ide na zivce kod xj6 je radna temperatura njemu je oko 120 ..a kad ga voze kandidati od autoskole po  poligonu temperatura je neizdrziva i kad poslije kandidata odes sa motorom u trapericama na otvorenu cestu tak jebeno 'zapali' noge :D

3alfa3:

--- Citat: 2TDottore - 21 Lipanj, 2012, 14:31:18 ---ja se nebi bas u to kladio  :)

--- Kraj citata ---

Naglasak je bio na vozacima. Garantiram da mi das hajabusu, da bi me neko ko stvarno zna vozit napro sa er6 ko budalu

Rox-Rab:
opet tema ide u off...

2TDottore:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Lipanj, 2012, 14:46:05 ---
Naglasak je bio na vozacima. Garantiram da mi das hajabusu, da bi me neko ko stvarno zna vozit napro sa er6 ko budalu

--- Kraj citata ---

tebi da dam hajabusu hahaha nebi ti je ni dal jer ti je i ona tvoja igracka prebrza xD radi se o usporedbi s dobrim vozacima na oba motora i tad er6 ostaje daleko u daljini

a sta se tice teme odavno je osla u propast, a ovi sta pitaju dal vredi nekai kai niko u HR valjda jos nije probal pitaju to samo da ispadnu frajeri a nit pod razno ne misle to kupit iz ovih ili onih razloga

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju