Tehnički kutak > Tuning skutera
Polini big evolution 94ccm.
3alfa3:
--- Citat: strikoo - 21 Lipanj, 2012, 06:07:45 ---da i onda će ga netko sa base i jačim spuhom skinut opet, a da ne pričamo sa midrace kitom.
Bolje neka odma stavi 94cc i neka on skida sve :headbang:
najbolje da to proda i kupi hajabusu, mada ako gledamo na stedljivost, najbolja stvar ikad bicikl :notworthy:
ali onda opet će ga netko sa hajabusom skinut :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Hayabusa je osim na autoputu zapravo nekonkurentan motor kaj se brzine tice. Svaka 600tka R se igra s njom po obicnim cestama ;D
strikoo:
--- Citat: 3alfa3 - 21 Lipanj, 2012, 13:07:04 ---Hayabusa je osim na autoputu zapravo nekonkurentan motor kaj se brzine tice. Svaka 600tka R se igra s njom po obicnim cestama ;D
--- Kraj citata ---
Onda neka uzme R1 ili R6 :headbang:
Matija97:
--- Citat: strikoo - 21 Lipanj, 2012, 13:19:28 ---Onda neka uzme R1 ili R6 :headbang:
--- Kraj citata ---
neka ne uzima nista,nego nek proda sve i hoda pjeske,pa mu nece niti bit bitno jel ga pere neki baotian! :laughing7: salim se,ja bi napravio ono sta sam i reko,kupio neki base ili ako bas oce jos malo jace midrace kit i dao poslozit ljepo motor i cao! :icon_thumright:
fleky911:
--- Citat: 3alfa3 - 21 Lipanj, 2012, 13:07:04 ---Hayabusa je osim na autoputu zapravo nekonkurentan motor kaj se brzine tice. Svaka 600tka R se igra s njom po obicnim cestama ;D
--- Kraj citata ---
ne samo r i Yamaha XJ6 e sad dal se lik nije vozio ''do kraja'' al moj stari ga je skino po otvorenoj cesti sa dosta zavoja
3alfa3:
--- Citat: fleky911 - 21 Lipanj, 2012, 13:32:05 ---ne samo r i Yamaha XJ6 e sad dal se lik nije vozio ''do kraja'' al moj stari ga je skino po otvorenoj cesti sa dosta zavoja
--- Kraj citata ---
U pravilu se radi o vozacu, a ne motoru (pod uvjetom da motor nije bas preslab - recimo, Kawa ER6n sa pravim vozacem mozes radit krugove oko Hayabuse na zavojitoj cesti)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju