Tehnički kutak > Tuning skutera
Polini big evolution 94ccm.
HondaX8rs:
:laughing7:
na kraju kaze "zvodo" to ti znaci prazno ...znaci dugo mu je trajao rezervar sad ti razmisli koliko bis napravio krugova po selu-gradu-kampanji :hello:
dino73n:
--- Citat: 2TDottore - 15 Lipanj, 2012, 22:25:44 ---mos ti vjerovat u sta god oces i tjerat svoju teoriju ja ti kazem iz prve ruke sta sam cuo od decka sta je bio na testiranju u polini tvornici kak je u praksi i ne radim ja za tvornicke timove da mogu ti rec detalje zasto je to tako.i da me krivo ne shvatis ja nisam reko da je 94 slabiji po konjima na koje valjda i mislis nego sam reko da se s njim radi sporije vrijeme po stazi
--- Kraj citata ---
E jbg sad,ja i rekoh prvi puta da mu taj visak snage na stazi vise smeta nego sto doprinosi a ti me popljuva a sad ponavljas isto. Mada opet sam siguran da bi ta 94ka poderala 70ku na nekoj drugoj stazi gdje su krivine duže i sa više ravnih dionica gdje čista snaga motora dolazi do izražaja.
2TDottore:
--- Citat: dino73n - 16 Lipanj, 2012, 11:40:57 ---E jbg sad,ja i rekoh prvi puta da mu taj visak snage na stazi vise smeta nego sto doprinosi a ti me popljuva a sad ponavljas isto. Mada opet sam siguran da bi ta 94ka poderala 70ku na nekoj drugoj stazi gdje su krivine duže i sa više ravnih dionica gdje čista snaga motora dolazi do izražaja.
--- Kraj citata ---
nema tu nikakve ciste snage 70 je najbolji omjer svega u tim malim skuterima po stazi.vjeruj mi nije sve u snazi ide dobar 70 i vise nego si ti mozes zamislit da ide.a to sta 70 stvori prednost po zavojima nema takvih ravnica nigdje ni na jednoj stazi da 94 to moze nadoknadit.a sad ak ti mislis se utrkivat na kilometar ravnice tu bi vjerojatno 94 pobjedio.
BrZi_46:
--- Citat: dino73n - 16 Lipanj, 2012, 11:40:57 ---E jbg sad,ja i rekoh prvi puta da mu taj visak snage na stazi vise smeta nego sto doprinosi a ti me popljuva a sad ponavljas isto. Mada opet sam siguran da bi ta 94ka poderala 70ku na nekoj drugoj stazi gdje su krivine duže i sa više ravnih dionica gdje čista snaga motora dolazi do izražaja.
--- Kraj citata ---
dino nemoj tu pametovat..2t dotore vozi trke i zna od na 10x vise...i ti sad tu nekej brijes a kaj je najbolje istinu ti govori covjek za taj 94 i 70kuba...
BrZi_46:
--- Citat: mhr-team - 15 Lipanj, 2012, 23:12:10 ---isto kao što su pojedini HE cilindri od 70ccm jači od recimo 180, 172 i sl. :dontknow:
veća kompresija, viši okretaji i eto :dontknow:
--- Kraj citata ---
i to je ziva istina isto...da neki naturpijani zipac na stzi ima bolje vrijem od 172itd... :icon_thumright: :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju