Tehnički kutak > Tuning skutera
Polini big evolution 94ccm.
anteMK:
--- Citat: benone - 15 Lipanj, 2012, 13:21:39 ---ma problme je u tome sto meni stari neda jace od 50cc on je reko ja ti dam novac napravi sta god zelis od njega ali nek ostane 50cc naravno u papirima ;D
--- Kraj citata ---
stari ocito nezna sta je reko
2TDottore:
--- Citat: dino73n - 15 Lipanj, 2012, 22:08:29 ---De ti nama kad si tako dobro informisan pojasni kako to da je 70ccm brzi i jaci od 94ccm,jeli ga to nisu dovoljno tehnicki razvili kao 70ccm il sta je onda u pitanju?
Jer ja vjerujem u onu americku poslovicu " there is no replacement for displacement" i ako su tehnicka rijesenja na istom nivou kao i kod 70ccm nema sanse da 94ccm bude slabiji.
--- Kraj citata ---
mos ti vjerovat u sta god oces i tjerat svoju teoriju ja ti kazem iz prve ruke sta sam cuo od decka sta je bio na testiranju u polini tvornici kak je u praksi i ne radim ja za tvornicke timove da mogu ti rec detalje zasto je to tako.i da me krivo ne shvatis ja nisam reko da je 94 slabiji po konjima na koje valjda i mislis nego sam reko da se s njim radi sporije vrijeme po stazi
strikoo:
Odi na jubito, bas sam jučer gledao 94cc big bore vs 70cc vs 50cc.
3alfa3:
mhr-team:
--- Citat: dino73n - 15 Lipanj, 2012, 22:08:29 ---De ti nama kad si tako dobro informisan pojasni kako to da je 70ccm brzi i jaci od 94ccm,jeli ga to nisu dovoljno tehnicki razvili kao 70ccm il sta je onda u pitanju?
Jer ja vjerujem u onu americku poslovicu " there is no replacement for displacement" i ako su tehnicka rijesenja na istom nivou kao i kod 70ccm nema sanse da 94ccm bude slabiji.
--- Kraj citata ---
isto kao što su pojedini HE cilindri od 70ccm jači od recimo 180, 172 i sl. :dontknow:
veća kompresija, viši okretaji i eto :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju