Tehnički kutak > Tuning skutera
Polini big evolution 94ccm.
Kamba:
..ili čekić za 20 kn i zvizneš se u tintaru....našo si najskuplji kit na netu i sad tu pališ ekipu kao da češ to stavit.....de LOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!
:angry9: :angry9: :angry9:
2TDottore:
--- Citat: dino73n - 15 Lipanj, 2012, 09:16:27 ---Vjerovatno je problem bio u prejakom setupu za tu stazu,na drag race bi ga 94 rasturio a na stazi gdje je navaznija kontrola snage na izlasku iz krvine tu prejaka masina vise problema napravi nego koristi.
Eto pogledaj snagu MotoGP masina,sa onolikim budzetom koji imaju na raspolaganju mogu napraviti masinu sa 300ks bez problema a drze ih na 215-220 jer to je neki maksimum koji mogu prenijeti na tocak,sve preko samo smeta.
--- Kraj citata ---
ti pricas o prejakoj masini ko da stavis sebe na stazu i ides testirat.nemoj bit smjesan.tvornica postela motor po vozacu tako da je svejedno dal vozi 50 70 il 90 i usporedba toga sa velikim motorom je sama po sebi smjesna al kad si vec spomenuo moto gp kai mislis zasto su uveli TC bas zato da mogu dizat snagu kolko hoce kad TC sa stelanjem telemetrije sam oduzima gas i regulira snagu kolko je di potrebno tak da mogu stavit i 500ks ak oce.
70 ide bolje od 94 u svim uvjetima i to je dokazano.
mark055:
--- Citat: Kamba - 15 Lipanj, 2012, 18:21:19 ---..ili čekić za 20 kn i zvizneš se u tintaru....našo si najskuplji kit na netu i sad tu pališ ekipu kao da češ to stavit.....de LOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!
:angry9: :angry9: :angry9:
--- Kraj citata ---
"e uzeo mi riječ iz usta" :D :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
Samo ću reć ovo, a to sam već rekao par puta
90% foruma da nedobije uz ZX-a roline i šuštice na kvačilu nebi ni to znalo uštelat, a karburator 17,5 na 50cc je svemirska tehnologija za još veći dio foruma
prema tome ovakve padobrance sa nekim brijama o setupovima po par desetaka tisuća kuna obožavam jer takvi najčešće za dva-tri tjedna natrag se vrate i pitaju koju diznu da stavim na red sponge ili koji je multivar bolji? LOL
:notworthy:
dino73n:
--- Citat: 2TDottore - 15 Lipanj, 2012, 18:48:50 ---
ti pricas o prejakoj masini ko da stavis sebe na stazu i ides testirat.nemoj bit smjesan.tvornica postela motor po vozacu tako da je svejedno dal vozi 50 70 il 90 i usporedba toga sa velikim motorom je sama po sebi smjesna al kad si vec spomenuo moto gp kai mislis zasto su uveli TC bas zato da mogu dizat snagu kolko hoce kad TC sa stelanjem telemetrije sam oduzima gas i regulira snagu kolko je di potrebno tak da mogu stavit i 500ks ak oce.
70 ide bolje od 94 u svim uvjetima i to je dokazano.
--- Kraj citata ---
De ti nama kad si tako dobro informisan pojasni kako to da je 70ccm brzi i jaci od 94ccm,jeli ga to nisu dovoljno tehnicki razvili kao 70ccm il sta je onda u pitanju?
Jer ja vjerujem u onu americku poslovicu " there is no replacement for displacement" i ako su tehnicka rijesenja na istom nivou kao i kod 70ccm nema sanse da 94ccm bude slabiji.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju