Tehnički kutak > Tuning skutera

DIY - Senzor Temperature

<< < (26/37) > >>

Aleks:
Ljudi dajte malo asistirajte, kolika vam je temperatura na senzorima na AC mašinama? Onako default radna temperatura.

veka84sb:
Ac masine... hm neznam tocno ali ocekivana od 90 do max 130 kada dolazi do cvikanja zbog sirenja materijala promjene svojstva ulja itd..

Mislim da je neka srednja za malo naturpijan AC oko 100-110 stupnjeva.

Neka me netko ispravi ako ima drugaciji podatak.

E ako mozes napravi odma jos jedan za temp ispuha koja treba biti oko 650 ako je karb super postelan u protivnom  krece se od oko 500 do cca850

Aleks:
Hm, dosta su to visoke temperature, morat cu malo testirat pa vidit. Hvala.

--- Citat: veka84sb - 08 Travanj, 2009, 13:15:36 ---E ako mozes napravi odma jos jedan za temp ispuha koja treba biti oko 650 ako je karb super postelan u protivnom  krece se od oko 500 do cca850

--- Kraj citata ---
Neizvedivo.

SlowRider:
Kod mene na malossi sportu, najveca postignuta temperatura je bila od 87-90°, kada je vani bilo preko 35° i puni gas nekoliko km. Preko ne ide niti uz brdo, 10km uzbrdice takodjer uz najvece opterecenje.

Inace po zimi jedva da dodje do 60°, po ovom vremenu do nekih 75°.

veka84sb:

--- Citat: SlowRider - 08 Travanj, 2009, 14:19:40 ---Kod mene na malossi sportu, najveca postignuta temperatura je bila od 87-90°, kada je vani bilo preko 35° i puni gas nekoliko km. Preko ne ide niti uz brdo, 10km uzbrdice takodjer uz najvece opterecenje.

Inace po zimi jedva da dodje do 60°, po ovom vremenu do nekih 75°.

--- Kraj citata ---

AC ili LC?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju