Tehnički kutak > Tuning skutera

Leonardo 150

<< < (3/4) > >>

replcnt:
meni runner troši 5L na 100km  :happy8:

deba:
ja vozim leonarda 150 i nisam primjetio da mi puno trosi jer ga i ne gazim do kraja jedimo je malo teze palio hladan zimi dok mi u servisu nisu ocistili karb sad je ok!a mislim da nisi trebao dirati po sarafima na njemu jer ako ga rastimas nece ti nikako raditi!moj savjet odi kod majstora koji postelavaju samo karburatore i neka ti go on pregleda

Goodspeed:

--- Citat: deba - 12 Svibanj, 2008, 15:00:47 ---ja vozim leonarda 150 i nisam primjetio da mi puno trosi jer ga i ne gazim do kraja jedimo je malo teze palio hladan zimi dok mi u servisu nisu ocistili karb sad je ok!a mislim da nisi trebao dirati po sarafima na njemu jer ako ga rastimas nece ti nikako raditi!moj savjet odi kod majstora koji postelavaju samo karburatore i neka ti go on pregleda

--- Kraj citata ---

ma bio sam kod majstora i nastimal mi je karburatora i ocistil a on menio dalje puno trosi i jako tesko pali dok je hladni a neka nekad dok je hladni.....dok je hladni probal sam kak pali bez coka (otpojil sam ga) isto tako pali s cokom.......kolko kosta cok? novi ili rabljeni? eto full rezervar i prejdem 140 km

To3cutter:

--- Citat: Goodspeed - 16 Svibanj, 2008, 20:44:58 ---
--- Citat: deba - 12 Svibanj, 2008, 15:00:47 ---ja vozim leonarda 150 i nisam primjetio da mi puno trosi jer ga i ne gazim do kraja jedimo je malo teze palio hladan zimi dok mi u servisu nisu ocistili karb sad je ok!a mislim da nisi trebao dirati po sarafima na njemu jer ako ga rastimas nece ti nikako raditi!moj savjet odi kod majstora koji postelavaju samo karburatore i neka ti go on pregleda

--- Kraj citata ---

ma bio sam kod majstora i nastimal mi je karburatora i ocistil a on menio dalje puno trosi i jako tesko pali dok je hladni a neka nekad dok je hladni.....dok je hladni probal sam kak pali bez coka (otpojil sam ga) isto tako pali s cokom.......kolko kosta cok? novi ili rabljeni? eto full rezervar i prejdem 140 km

--- Kraj citata ---

Čok košta tolko da se ne isplati kupovati (350+ kn ili 500 čak), budi pažljiviji sa gasom pa će ti i manje trošiti. Meni skuter troši od 4,0 litre laganica vožnje ili otvorene ceste, do 6,0 litara gradske jurnjave ili kad vozim još nekog gore. Još samo reci da si cca 30-40 kg teži od prijašnjeg vlasnika... Tvoja potrošnja je u granicama normale, ipak to i nije tak novi skuter.

Goodspeed:
bok...ma nemam tolko kil cak imam i manje....nego tu definitivno  nesto ne valja kad mi nece paliti hladan  i dok mu naglo gasa dam crkne..najvjerojatnije je čok...stalno se cujem sa majstorom tak da se nadam da cemo uspijeti nesto rijesiti.....v

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju