Tehnički kutak > Tuning skutera

Leonardo 150

(1/4) > >>

Goodspeed:
Zdravo...ovak kupil sam Leonardo 150, 2001 godinu sa 17000 km......kupil sam od svojeg poznanika i znam da je njemu prije trosil max 4,5 i stajal je preko zime i na proljece meni troši 6 litri prosjek .....otfural sam ga majstoru i napravil mi je servis i kompletnog motora mi je pogledal i sve je u redu samo je moral ventile naštelati....i naplatil mi 850 kn ...svaka cast majstoru......majstor je fakat dobar.......i evo vec treci rezervar poslje popravka prejedem 140 km sa 8 i pol litri to je prosjek 6 litri opet potrosnja.....ja fakat neznam kaj bi moglo biti a ni majstor..... jer ima ko kakav savjet???

Jandro:
jel poštelo ventile dobro???

a i 6 litri, nemaš se šta čudit ak se voziš žešće na njemu

Mr J:
stil voznje najvise utjece na potrosnju, a i sam znas da ubrzanje (agresivan start) najvise trosi...

Goodspeed:

--- Citat: Mr J - 08 Svibanj, 2008, 20:51:34 ---stil voznje najvise utjece na potrosnju, a i sam znas da ubrzanje (agresivan start) najvise trosi...

--- Kraj citata ---

Ma danas sam malo ogledaval i malo sam si ler gasal dizal pa sam usput proucaval na fergazeru postelavanje dovod goriva pa sam to malo okretal tog sarafeka i sad mi crkava dok je zdeni dok mu naglo gasa dam.....pa sad cu pokusato to vratiti kak je bilo.....jer ima kakvo pravilo ili? inace taj saraf ima male navoje tak da se moze puno put okretati..... unaprijed hvala

stark1:
ae se lipo predstavi...obavezno je :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju