Općenito > Generalno o skuterima

jel se isplati uzet ova gilera??

<< < (4/10) > >>

aprilia area 51:
od ta 2 motora definitivno sr...jer je jeftiniji uredniji i bolji...taj runner je garant razdrndan izvozan isporpinjan poguljen po coskovima itd...stndard kakvi budu motori po kojima se svaki dan skoro sarafa...ovaj sr je kao iz trgovine fin i uredan da spusti na 7000 uzeo bih bez razmisljanja...

kao sto je neko vec reko ako zelite friziran skut onda se kupit neki razvaljeni zaribani ili sta vec za 500 eura i onda si za razliku para uzmes dijelova i slozis...

a meni se cini da tebi vise treba skut za voznju svaki dan tako da runner definitvno ne...jer oko njega ces imat uvjek problema sa nekim sitnim kvarovima trosi dosta vise i murija bi te mogla drkat...a sr ti je fin uredan netrosi puno znaci nemoras se brinut dal ce ti htjet upalit ili ce ti se ljudi smijat ili svaki put kad hoces palit silazit i kurblat nego fino stisnes gumb i upalis...to je moje misljenje

kiki994:

--- Citat: cosa_wp - 12 Lipanj, 2012, 10:50:11 ---definitivno nebi dao 8k kn za mrtvu pedesetku!

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

teddy4:
dajte ljudi ja sam takve razvaljene krame znao kupovat od 6 vlasnika i kupio neke djelove slickao regao i od ulozenih 3500kn dobio 6000kn ...sve se to da sredit kom se da i ko ima vremena za 6500 kupis 2 sr-ke i imas jednu perfektnu a za ostalo si regas iti..itd

steeef:
ocito da decko ne trazi krame ni 6 srki za 5836 kn da dobije nego uredan skuter da pali i vozi.
isto tak nebi nikad kupil nakitanog nekog pedesetaka,osim od recimo nekog kog pozna i da znam da je sve uredno slozeno i da radi kak treba..ovak to nemres nikad znat,svako ti more rec kaj oce.
ak ti je bitno samo za pogradu,faks ovo ono,kupi si serijalu i metni spuh i vario i boli te picic.

ST-rider:

--- Citat: steeef - 12 Lipanj, 2012, 13:33:18 ---ocito da decko ne trazi krame ni 6 srki za 5836 kn da dobije nego uredan skuter da pali i vozi.
isto tak nebi nikad kupil nakitanog nekog pedesetaka,osim od recimo nekog kog pozna i da znam da je sve uredno slozeno i da radi kak treba..ovak to nemres nikad znat,svako ti more rec kaj oce.
ak ti je bitno samo za pogradu,faks ovo ono,kupi si serijalu i metni spuh i vario i boli te picic.

--- Kraj citata ---

hvala svima na savjetima
odustao sam od ove gilere

posalo sam mail i sms prodavacu sr-a pa cemo vidjet kako i sto dalje

isto sam nasao jedan prakticki za mene jos lipsi motor
isto aprilia rs 50 iz 2007 godine sa prijedenih 9000 km za 8000kn

pa cu vidit jel se njemu da spustit cijena

vec su mi prije rekli da on ni ne ide na valjke tako da ne trebam uopce nista sa blokadama dirat samo registrirat i vozit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju