Općenito > Generalno o skuterima
jel se isplati uzet ova gilera??
Grale:
oćeš skuter do 6500 kn a da malo troši a fino ide?
traži fino diteche i pure jetove,svi se daju nać za te pare...potrošnja nebude nikad otišla iznad 3 litre,ulje budeš zaboravil kad si točil...
a vjerojatno da se ne kužiš baš u skutere,znači da nećeš ni prčkat po njemu,tak da će ti trajat 100 godina... :icon_biggrin:
ST-rider:
--- Citat: Grale - 12 Lipanj, 2012, 13:42:37 ---oćeš skuter do 6500 kn a da malo troši a fino ide?
traži fino diteche i pure jetove,svi se daju nać za te pare...potrošnja nebude nikad otišla iznad 3 litre,ulje budeš zaboravil kad si točil...
a vjerojatno da se ne kužiš baš u skutere,znači da nećeš ni prčkat po njemu,tak da će ti trajat 100 godina... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
hhh
jos da ti ja znam sta je ditech i pure jet i koja je to uopce marka :D
e pa to bas to,da mogu otic do mora okupat se a ne idem pjeske XD
da ne trosi priko 4,5 litre na 100km
i da se ne moram mislit da ce krepat zato gledam sto novije godiste
Grale:
ovaj sr mi izgleda jako očuvano,ali je problem jedini kaj mu je vjerojatno već i rega istekla...tj.ističe...ako bi ga dal za 1000€ friško registriranog ja se nebi trenutno premišljal da imam te pare
ST-rider:
--- Citat: Grale - 12 Lipanj, 2012, 13:49:03 ---ovaj sr mi izgleda jako očuvano,ali je problem jedini kaj mu je vjerojatno već i rega istekla...tj.ističe...ako bi ga dal za 1000€ friško registriranog ja se nebi trenutno premišljal da imam te pare
--- Kraj citata ---
vidit cu,do kraj tjedna ili cu uzet njega ili RS ovisno ko od prodavaca spusti cijenu prije
mada mi je RS daleko vise lip
teddy4:
uzmi rs-a lakse ga je prodat sr-a ima ko blata po meni puno ljepsi i bolji motor
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju