Tehnički kutak > Tuning skutera
Kakav je Stage 6 ?
Mr J:
uz geometriju ti je bitan i materijal... u geometriju ne sumnjam, samo u materijal...
P.A.L.A.C:
sto se tice stage6 marke sve od njih al bas sve je na vrhunskoj razini.
zapravo stage6 je ekipa koja je uzela malossi, polini i ostale najpoznatije proizvode, kopirala ih i jos doradila, performanse su im strasne.
jedan s6 racing kit sa preradom ide preko 20+ks. sad kvaliteta spuhova neznam kakva je, al da daju, e bome daju... :headbang: :headbang:
stage6 rulz.
btw. imam njihov 24 pwk karb (prodajem ga), uglavnom u rukama daleko najbolja zavrsna obrada fascinantna.
a vjerujem da je odlican karb, nisam ga probo jos je zapakiran, a kolko vidim vani ga svabe imaju na 8 od 10 skutera naturpijanih. pozz
SlowRider:
Taj Stage 6 mi uljeva povjerenje jer sam vidio da im je roba kvalitetna, npr. RMS dok pogledam njhove proizvode djeluju mi nekvalitetno, a zato su i najjeftiniji.
Ali ne bih postavio pitanje u vezi kvalitete auspuha jer sam naletio na ove slike:
Ovo je vjerojatno tvornicka greska :dontknow: ali ekipa se malo smijala liku kao da nije prvi kojem se to desilo i nekoliko su puta naveli "koliko para, toliko muzike". Spuh je imao samo 140km.
vpucko:
a i to je sad jedan na tisucu slucaj!
SlowRider:
--- Citat: vpucko - 08 Svibanj, 2008, 14:11:39 ---a i to je sad jedan na tisucu slucaj!
--- Kraj citata ---
jest, ali onda je kupio Yasunija s kojim nemoze pogrijesiti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju