Tehnički kutak > Tuning skutera
Kakav je Stage 6 ?
SlowRider:
Tko proizvodi te auspuhe, kakvim su se pokazali? Kakav je Stage6 pro auspuh u usporedbi sa Yasunijem R ? Postoji i Stage 6 pro replica :icon_scratch:
Crazy Kuree:
na istom setupu sve isto samo na jednom stage6 pro na jednom yasuniR: yasuni R 10.6KS pri 8484 Obrtaja , s Stage6 11KS 8903.... meni predobro izgleda u chrom verziji a nije ni skup, a za kvalitet ti možda niko ne može odgovorit jer slabo ga tko u HR ima, vjerovatno je kvalitetan ipak je Stage6 poznata marka i pravi jake auspuhe za High end klasu
SlowRider:
--- Citat: Crazy Kuree - 07 Svibanj, 2008, 23:00:04 ---na istom setupu sve isto samo na jednom stage6 pro na jednom yasuniR: yasuni R 10.6KS pri 8484 Obrtaja , s Stage6 11KS 8903.... meni predobro izgleda u chrom verziji a nije ni skup, a za kvalitet ti možda niko ne može odgovorit jer slabo ga tko u HR ima, vjerovatno je kvalitetan ipak je Stage6 poznata marka i pravi jake auspuhe za High end klasu
--- Kraj citata ---
znam kakva je situacija u HR sa tim proizvodjacem... mozda netko zna koju rijec vise ako je pratio strane forume :dontknow:
gledao sam te grafove i ne uljevaju mi bas povjerenje ali dobro....
malo mi je sumnjiva kvaliteta.
Jel imas jos slika od tih grafova, ja imam samo 3 komada.
Crazy Kuree:
to su uglavnom od scoter attacka mjerenja gdje skinu varimat koliko sam skužio i mjeru na radilici snagu... ima na njihovoj stranici kategorija HP curves tamo pogledaj imaaju neke usporedbe
SlowRider:
Malo mi je cudno sto ima PRO replica i samo PRO.
Ova replica je za mid-race i jeftinija je od PRO verzije koja je za base i slabiji mid race :icon_scratch:
I cudno mi je da je kromirana verzija jeftinija
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju