Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Project BB chapter 2
bjela04:
za tebe uvijek postoji E.blokada za 100 kunica pa nek te ganjaju :D
mhr-team:
--- Citat: bjela04 - 10 Lipanj, 2012, 20:42:46 ---za tebe uvijek postoji E.blokada za 100 kunica pa nek te ganjaju :D
--- Kraj citata ---
više ne postoji, jbg... na high endu ne radi :dontknow:
da je neki midrace moglo bi ići, ovako ne pomaže :dontknow:
bjela04:
mali update, naime srce je danas po prvi put zakucalo, MEDJUTIM nije to to, masina nepravilno radi, nece da pali bez gasa tj opcenito jako tesko pali i kad upali opet radi kao da mu drzim malo gasa nema uopce ono tipicno tk tk tk tk kao sto BB ima inace, napomena ler je pojacan do kraja i opet nece da pali kad ga upalim s gasom smanjim ler medjutim crkne samo :S kad dodjem kuci stavim video apel za pomoČ :(
mhr-team:
--- Citat: bjela04 - 12 Lipanj, 2012, 22:01:34 ---mali update, naime srce je danas po prvi put zakucalo, MEDJUTIM nije to to, masina nepravilno radi, nece da pali bez gasa tj opcenito jako tesko pali i kad upali opet radi kao da mu drzim malo gasa nema uopce ono tipicno tk tk tk tk kao sto BB ima inace, napomena ler je pojacan do kraja i opet nece da pali kad ga upalim s gasom smanjim ler medjutim crkne samo :S kad dodjem kuci stavim video apel za pomoČ :(
--- Kraj citata ---
provjeri usis... lamelice i to...
inače i ja imam problem što mi na ler gas gotovo i ne reagira, ne znam zašto :dontknow:
bjela04:
sve sam skidao i opet isto, mislis da negdje vuce zrak malo? kak me to zivcira jao, nit moze upalit kako treba nit koji K. a sutra jos u prvu :angry9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju