Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Project BB chapter 2

<< < (5/28) > >>

mhr-team:

--- Citat: runner_sp180 - 10 Lipanj, 2012, 12:37:10 ---vidis stazicu covjek je neki dan krenuo raditi i vozit ce iduci tjedan!!!

--- Kraj citata ---

dobro joka ipak mislim da se ne radi o istoj količini posla i prerada  :)
inača svaka čast bijela, vidim da je "idol" sapijeva runnerica  :icon_thumright:

bjela04:
iskren da ti budem ja sam tu runnericu vidio svega jednom u zivotu, (znas i sam koliko ga je puta izvozio) znam da je bila bombona! tako da mi je ajmo rec idol serisjka runnerica uz pokoju preradu (podignut zadnji kraj, malo karbona, alu podnice, xenon) inace ova kombinacija boja mi je jedna od ljepsih na runnerima..

mhr-team:

--- Citat: bjela04 - 10 Lipanj, 2012, 14:05:02 ---iskren da ti budem ja sam tu runnericu vidio svega jednom u zivotu, (znas i sam koliko ga je puta izvozio) znam da je bila bombona! tako da mi je ajmo rec idol serisjka runnerica uz pokoju preradu (podignut zadnji kraj, malo karbona, alu podnice, xenon) inace ova kombinacija boja mi je jedna od ljepsih na runnerima..

--- Kraj citata ---

slažem se  :icon_thumright:
stvarno je taj runner bio tip-top, išao je super, kombinacija boja isto odlična  :icon_thumright:
inače podržavam projekt, samo naprijed  :headbang:

bjela04:
samo pomalo slazem sebi za gust (isto kao i ti) a ne za divljanje okolo, ovako nit cu bit na meti milicije nit ista a vozit cu se ko cojek sa solidnih 6 litara i jako dobrom masinom (moja bivsa pedesetka je trosila 5 litara -.-)

mhr-team:

--- Citat: bjela04 - 10 Lipanj, 2012, 14:26:49 ---samo pomalo slazem sebi za gust (isto kao i ti) a ne za divljanje okolo, ovako nit cu bit na meti milicije nit ista a vozit cu se ko cojek sa solidnih 6 litara i jako dobrom masinom (moja bivsa pedesetka je trosila 5 litara -.-)

--- Kraj citata ---

pa da... to bih i ja htio, samo što će meni biti malo teže... jer HE je gotovo nemoguće vozit ko normalan čovjek da se ne dere,,, tok je BB druga priča, baš stvoren za uživat u vožnji... daš gas on ide, a dere se ono minimalno, što je extra stvar... al jbg... šta je tu je  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju