Općenito > Generalno o skuterima
koji skuter kupiti?
Mogy:
Hvala na savjetima.
Znači izbor mi spada na Yamahu Neos, Gillera Runner, Aprilia SR i Piaggio NRG? Da li je bitno koja su godišta? Mislim, znam da je uvijek i sa autima đir da uvijek ima godišta modela koja su malo bolja od novijih ili starijih verzija modela pa koja godišta po modelu skutera bi valjalo gledati? Znam da je logično da što novije godište skutera to bolje, ali nije uvijek tako.
Nije mi bitna toliko šminka koliko da je potrošnja skutera što bolja, i da su performanse solidne jer mi je to samo prijevozno sredstvo od točke A do točke B niti planiram ulagati pretjerano u njega niti ga nabrijavati. U jednom smjeru do grada prešao bi 6-7km, i natrag isto toliko otprilike. Ja sam inače iz Rijeke te otkako su postavili one kamere u neposrednoj blizini centra ljudi dosta normalnije voze.
SF2 Freak:
Ako ti je do potrošnje onda piaggo izbjegavaj. Jer serijski piaggo troši više od konkurencije.
Fast Nrg:
Kaj se tice neosa to je neunistivo minarelli ac masina dijelova na svakom cosku jeftino ali brat bratu ja nisam vozio ni jednog neosa koji je iso prek 65 realne brzine start banana ubrzanje ko cigla oke nisam neke herbalife grade ali opet neos nije bas nesto da ide u krajnjoj ali kaj se tice kolko masina moze proc po meni bu prije krepal vlasnik nek neos moja preporuka definitivno bilo kakva pezola ali ac broj 1 ne pije prevec ide solidno nestopas promet pristojno izgleda a i nije skup za odrzavanje masine je nepoderiva imam jednog sf ac sa jedno 60tkm u masini a kostur jos vise motor bio u sudaru doslovno nis radio dalje tak da svakako prepuruka francuski lavic :headbang:
eladio:
--- Citat: Mogy - 22 Travanj, 2016, 20:42:46 ---Hvala na savjetima.
Znači izbor mi spada na Yamahu Neos, Gillera Runner, Aprilia SR i Piaggio NRG? Da li je bitno koja su godišta? Mislim, znam da je uvijek i sa autima đir da uvijek ima godišta modela koja su malo bolja od novijih ili starijih verzija modela pa koja godišta po modelu skutera bi valjalo gledati? Znam da je logično da što novije godište skutera to bolje, ali nije uvijek tako.
Nije mi bitna toliko šminka koliko da je potrošnja skutera što bolja, i da su performanse solidne jer mi je to samo prijevozno sredstvo od točke A do točke B niti planiram ulagati pretjerano u njega niti ga nabrijavati. U jednom smjeru do grada prešao bi 6-7km, i natrag isto toliko otprilike. Ja sam inače iz Rijeke te otkako su postavili one kamere u neposrednoj blizini centra ljudi dosta normalnije voze.
--- Kraj citata ---
ili neki s velikim kotacima ? :redface:
kymco isto ima zanimljivih modela :icon_thumright:
Mogy:
Aprilia sr 50 , Piaggio ZIP 50 4T, ili Yamaha Neos mi je konačni izbor.
Ljudi govore da dosta smrdi roba na 2t motorima :icon_biggrin: A to mi je bitno da ne dođem u firmu pa da smrdin. Šta je onda bolje da ipak uzmem 4t motor?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju