Općenito > Generalno o skuterima

koji skuter kupiti?

<< < (7/10) > >>

steeef:
novi runner,ili novi sr ili novi nrg power..za te pare se moze kupit pristojan skuter

eladio:
..tih 15km je u jednom smjeru ili oba?  :redface:

jer ako je u jednom smjeru onda nikako ne zelis da je 4t.. ako je u oba smjera i imas strpljenja 4t bi ti bio jeftinija opcija..  :toothy11:

vladoe46:
Kakve savjete dajete to je cudo,ima sam i vozio 20 vrsta skutera!Najisplativiji od svih je Yamaha Neos,jer su plastike,motor i sve daleko bolje od Peugota,Kineza,Malagutija ti skuteri na 20k km su za smece a Yamaha ce pric koliko oces i uvik ces je prodat nac djelove itd.Sta pricate pa pogledaj bilo koji Peugot,Malaguti,Kinez plastike po putu ispadaju curi ulje na sve strane idu max 50km/h ljudi moji ko to kupuje to nije za djecu od 10godina Aprilia injection da ne govorin ima je novu vise na servisu nego na cesti,Gilera Runer je ok al nista posebno i ona prosuska i ima 100mana a kosta duplo vise od svih jer svaki fancy sminker bi runera zbog izgleda nicega drugog!Yamaha bilo koja je drugi svjet naspram svih!

zvonkec92:

--- Citat: vladoe46 - 22 Travanj, 2016, 12:17:35 ---Kakve savjete dajete to je cudo,ima sam i vozio 20 vrsta skutera!Najisplativiji od svih je Yamaha Neos,jer su plastike,motor i sve daleko bolje od Peugota,Kineza,Malagutija ti skuteri na 20k km su za smece a Yamaha ce pric koliko oces i uvik ces je prodat nac djelove itd.Sta pricate pa pogledaj bilo koji Peugot,Malaguti,Kinez plastike po putu ispadaju curi ulje na sve strane idu max 50km/h ljudi moji ko to kupuje to nije za djecu od 10godina Aprilia injection da ne govorin ima je novu vise na servisu nego na cesti,Gilera Runer je ok al nista posebno i ona prosuska i ima 100mana a kosta duplo vise od svih jer svaki fancy sminker bi runera zbog izgleda nicega drugog!Yamaha bilo koja je drugi svjet naspram svih!

--- Kraj citata ---
Neos ide slabije od pijađa al manje i troši, ima ih na svakom čošku i djelovi za minarelli su jeftiniji neg za pijađa. Da neos nevalja nebi ga svi dostavnjaci vozili. Runer SR i NRG su svete krave kod nas hrvata ko i golf 1 2 3 4 5 6 7.. msm nemam nikaj protiv boli me k**ra* nisu moje pare al ak čovjeku nije bitna šminka nek uzme rađe neosa, ak mu ipak smeta kaj ga ni jedna ženska nebu pogledala na neosu onda nek kupi runnera ili SRa. Ja da moram kupovat skuter opet bi uzo minarelli AC tj opet rallya jer je ružan i zbog toga je najjeftiniji od svih skutera na tržištu. Pežo isto nije loš skuter ali svi sa njuškala su neke grobine prešerafljene ili ulickana g#vn# zapakirana u celofan pa kad ga kupiš čeka te generalka.

SF2 Freak:
Pežo je kraljevski skuter - Pravi lav. Kvaliteta i performanse na razini.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju