ja sam svojeg platil 8000 kn salon stanje ,15tkm,10000 kuna je precjenjeno i nevrijede tolko
To je to,samo ja ne kužim čemu onda uopče prodaju za još više love kad nitko neće dat,neki stoje u oglasnicima i po dvije godine,ima još takvih primjera pošto dosta pratim njuškalo,nije to samo tak sa skuterima nego i sa drugim stvarima,čemu onda ikaj prodavat,da se hvale kak imaju
kužim da,al ima ljudi(kao i ja) koji će ga rađe držati u garaži nego dati ispod cijene
Pa drži ga u garaži,to je tvoje pravo,samo kak sam gore napisao,čemu prodavat uopče onda?
Da me krivo ne shvatiš,ne velim ja da treba ikaj dat za džaba jer i sam mrzim ciganjenje,ali ako nešto prodaješ sa svrhom da prodaš onda se stavi neka normalna cijena pa se bude prodalo,evo ja kad sam prodavao areu bila je polu grob(više grob nego normalna
),i sve su tada i takve ko moje bile preko 5000kn,a ja sam svoju stavio za 3500,a na kraju je otišla za 2800 jer više nisam mogao dobit,a samo mi je smetala doma,a ostale su se vukle po oglasniku po godinu dana da bi nakraju i te otišle za takvu lovu jer je ljudima došlo iz guzice u glavu.
Da ne ispadne da sad kenjam po vlasnicima sr-a kak nabijaju cijenu ništa bolje nije ni sa novim runnerom 50 pošto i to pratim kad ću svog prodavat u skorijoj budućnosti,poserem se i na te cijene,soma traže za one koji su skoro kuglu zemaljsku obišli po kilometraži.