Općenito > Generalno o skuterima
aprilia sr 150
tommy:
--- Citat: Grale - 11 Lipanj, 2012, 14:45:18 ---i dok sam imal 15 postova znal sam procitat kaj ljudima piše u potpisu kaj voze... ;D
--- Kraj citata ---
znam da ditech manje troši samo se malo zajebavam..
Grale:
no u biti,novi sr ti troši između 3,5-4l,ko i ostali iz piaggio grupacije...zavisi o vožnji,a po meni je bestbuy među 50 ccm
Tomi_ZG:
--- Citat: tommy - 11 Lipanj, 2012, 12:52:09 ---opet cu uzeti neki od 50ccm najvjerovatnije novu sr jer ovaj sr150 puno troši, skupa je registracija i treba A kategorija :)
--- Kraj citata ---
Ne troši sr150 previše,pa meni runner popije oko 4 - 4 i pol litre po gradu,a sr kaj sam pričao sa par vlasnika 4.5 - 5.5 kaj je samo litra više,barem u mom slučaju,a sa sr-om se barem voziš ko čovjek za razliku od 50ccm prdekala.
I ja si isto gledam,odnosno uzeo bi jednog samo je teško naći dobroga,a da nije brutalno nabijena cijena.
kiki994:
ja kad sam kupio sr-a 150 nisam se skido s njega 2 dana,motor je predobar,divljak tezii :toothy9: nisam uopce imo nikakvih kvarova itd,trosi oko 5,6 litara
tommy:
istina teško je nac 150ku u dobrom stanju, a ako je imalo očuvana odma nabiju cjenu, ali opet nisi siguran sta si kupio jer ima svakakvi vozača i traljavi ljudi koji ne održavaj skuter
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju