Tehnički kutak > Injection

problem na ditech s brijegom

<< < (8/8)

triva 93:
ipak su bile rolice,imo sma gore 6,2,bile su vec kockaste malo i sad sam neki dan stavio 5,9 polini rolice i vozio sam se jedan dan normalno,i skuter je iso super....i vozim se i sad stanem na raskrizju i samo pukne nesto i ugasi mi se motor...pokusavao sam gga upalit ali on nije ni verglao ni davao nikakve znakove zivota...odveo sam ga u servis da vide s ta mu je i kad ga je covjek raskopao,izvadio je puknuti klip....on je sad sve jos pogledao jel jos ta nastradalo i on je reko da nije,da je samo klip otiso....dali je to moguce da je to od rolica otislo samo tako,i dali se moze nabavit novi klip,cilindar i brtve nesto jeftinije jer sam zvao u ovlasteni ducan i novi klip i cilindar je 1000kn...sta da radim?hvala unaprijed..;)

Grale:
uzmi polovan dobar cilindar i zamjenski klip s karikama...
a rolice su ti postale kockaste jer su bile prelagane,a ti onda stavis još lakše...
stavi oko 6,8 g

triva 93:
a kolko je to sigurno i kolko ce opet trajat taj polovni klip i cilindar?a kaj bi mi se to opet dogodiloda stavim novi klip i cilindar i to sve?a motor je iso super s ovim 5.9 i nije se prevrtavo i imo je bas ona medjuubrzanja...kak sad da promjenim za te teze rolice,ako moram vec?:/

triva 93:
dali je moguce da ce mi se opet razletit klip zbog rolica 5.9?:/

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju