Tehnički kutak > Injection

problem na ditech s brijegom

<< < (7/8) > >>

Beki69:

--- Citat: lenko - 28 Lipanj, 2012, 14:59:17 ---Sa Ditekom kad idem uz brdo, krajnja se za nijansu smanji. Nikad ispod 70 kmh !

--- Kraj citata ---

tak bi trebalo bit i moj je iso tak u brdo, a po ravnici oko 85,90

JogFromYamaha:
ak tvoj ditek na vrtlinovec s startom u podnozju izguura 50 s menom dam ti kljuce od svog auta

olfo biker:
pozdrav gospodo... ja sam novi ovdje, :binkybaby: ocito, i imam jedan slican problem.....
isto imam di techa iz 2003.-e i ima dobar start i krajnju brzinbu, ali od 50 pa do 60 mu treba sto godina...nekad odmah ulovi,ali najcesce me zaj.... gore je zx i ima nove rolice od 7(bar tako mislim).... neki govore da je to do radilice i da treba nova,ali ne zelim kupovat bezveze,nije dzabe.... ako bi netko mozda znao kaj(a ocito se svi kuzite), bio bih vam zahvalan na savjetu

pozz

Iwo SR Tuono:
preteške roline i drugi centralni ti treba

roline recimo 5.5-6 gr a centralni crveni  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

olfo biker:
centralni bi bio feder?? ja sam ti malo tulav za te stvari,ne kuzim se previse(ili uopce)....e da,i kupio bi novi remen,ovaj vec ima 100 000 km valjda,pa me zanima koji bi mi bio ok... i ako netko zna nekog dobrog mehanika u zg-u ili blizoj okolici koji se kuzi u to dobro da mi slozi to..... imam jednog koji je ok u sv. nedelji,ali za osnovne stvari,nije bas za dorade i to....
sa stovanjem :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju