Tehnički kutak > Injection
problem na ditech s brijegom
marac90:
--- Citat: triva 93 - 06 Lipanj, 2012, 13:32:03 ---ovako,imam ditecha i kad se vozim u brijeg motor mi neide vise od 30 i puca mi iz auspuha,koda se gusi...kaj bi to moglo bit?..btw.imam giannellia otraga i rolice neke mislim da su 7grama..
--- Kraj citata ---
Triva prodaj tu apriliu,kupi pežoa i vozi se ko covjek! :toothy9: :headbang: zae...vam se... mozda centralni zeza... Ja na vom vivashityu imao istih problema uzeo novi malossi bijeli i rijesio problem cak mi je krajnja bila 3-4kmh veca! :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
--- Citat: lenko - 28 Lipanj, 2012, 14:59:17 ---Sa Ditekom kad idem uz brdo, krajnja se za nijansu smanji. Nikad ispod 70 kmh !
--- Kraj citata ---
očito nisi krenuo uz pravo brdo, snimit ću vam ja nagib kojim prolazim do doma,kreneš sa 70 a ako dođeš na vrh sa 50 sretan si
Lenko:
Jbg, bato, pa jel sad treba da pravim brdo, da bih ispitai kako SR ide ? Jedno brdo, Fruška gora, i brdašce Avala sam provozao samo tako ! Nigde ništa jače u prečniku od 100-150 km !
Zeljac:
trebas lakse rolice i novi centralni feder jel je vec vjerojatno oslabio a i kad to promjenis opet neces neznam kako ici brze u brjeg tj sve ovisi kakav je ali samo to dvoje promjenis i pici dalje
triva 93:
ako stavim polini centralni plavi i lakse rolice(5.5) oce ic po ravnom 70-80 ili manje i hoce se imat start dobar?jer mi sad po ravnom ide super...:)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju