Tehnički kutak > Tuning skutera

Update 3.str.Kvacilo se razletilo!

<< < (6/9) > >>

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 07 Svibanj, 2008, 11:10:51 ---To je bila neka slucajnost, greska u federu :dontknow: ali desava se.

--- Kraj citata ---

Da.
Samo, jebes ti kvalitetno slozen skuter ak ti se razleti tako jednostavna stvar kao sto je feder koji je napravljen iz 1 komada.

Rossi:
nemam garancije jer ...nisam kupio u svom gradu..nego u gradu udaljenom od mene 150Km.....i ovaj ovdje u servisu mi nije htio da ovjeri servisnu knjizicu jer kao nisam kod njega kupio....jer sam nesto se zakacio snjim u privatnom zivotu.....a svako nebi uzeo kod njega jer  ko  god je uzeo kod njega i otiso an servis nesto mu je sj#bo...npr mom drugu je na 500Km servisu....skino Pirreli gume i stavio sava polovne najjeftinije one ...sto sam ja tek primjetio poslije kad sam uzeo od  druga skuter onak da provozam....drugom je na nrg ....kad je skido prsten na variomatu...maticu onu nije zavrno i odvrnula se u voznji i okreno se cijeli variomat i sve i radilica otisla ...uglavnom dosta djelova....i nije htio da mu on to uracuna u garanciju....kao nije to do njega hehe ...ima tu jos stvari tako ...stavljanja polovni djelova na skuter a uzme sebi nove i tak....a malossi nista kod njega nema.....a i ja sam iso oko 80km/h kad se to desilo...sva sreca pa imam obicaj onak ako je klizavija cesta ...pa stisnem zadnju jako pa pocne ono sverat  pa znam kako i ispravit skuter i sve....da nemam iskustva nikakva stim i da mi je onak zablokiro tocak  ko kad je pukla centralna...mislim da bi bio posteno unakazio i sebe i skuter.... znal ko cijene ovih ostali djelova ?? posto mi to treba hitno da mogu narucit ....hvala

Rossi:
Treba mi sad jedna veca usluga ...treba mi broj artikla sa malossi stranice,ovi djelova...znaci Malossi fly ,Malossi wing bell,Malossi torsion Controller,Malossi Torque ,Malossi set federa za fly,sve naravno za gileru runner sp 50 2007g....hitno mi treba pa ako nekome nije problem

3alfa3:

--- Citat: Rossi - 07 Svibanj, 2008, 12:11:42 ---Treba mi sad jedna veca usluga ...treba mi broj artikla ovih djelova...znaci Malossi fly ,Malossi wing bell,Malossi torsion Controller,Malossi Torque ,Malossi set federa za fly ...hitno mi treba pa ako nekome nije problem

--- Kraj citata ---

Pa sto ne mozes sam naci?
http://www.malossi.com/Catalogo/Cata_Main.asp?Marca=250&Famiglia=0&Modello=MO/PIPDD50&LastCod=undefined&LastMod=undefined

Rossi:

--- Citat: 3alfa3 - 07 Svibanj, 2008, 12:12:52 ---
--- Citat: Rossi - 07 Svibanj, 2008, 12:11:42 ---Treba mi sad jedna veca usluga ...treba mi broj artikla ovih djelova...znaci Malossi fly ,Malossi wing bell,Malossi torsion Controller,Malossi Torque ,Malossi set federa za fly ...hitno mi treba pa ako nekome nije problem

--- Kraj citata ---

Pa sto ne mozes sam naci?
http://www.malossi.com/Catalogo/Cata_Main.asp?Marca=250&Famiglia=0&Modello=MO/PIPDD50&LastCod=undefined&LastMod=undefined

--- Kraj citata ---
nemogu se snaci na onoj stranici nikako hehe ....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju