Tehnički kutak > Tuning skutera

Update 3.str.Kvacilo se razletilo!

(1/9) > >>

Rossi:
Meni se desilo sljedece ...idem ja pravac ...oko 80km/h i sve super idem ja ....motor radi na nekih 9700rpm...kad odjednom nesto puce i zablokira zadnji tocak i motor lijevo desno lijevo desno i zakocim ja nekako ispravim ga i sidjem sa njega odma ga ugasim...reko ajde zakovo....probam rukom zadnji tocak nece...skinem deklo kad ono imam sta vidit...centralna opruga je pukla ....lamela kvacila pukla na 8 djelova...onaj dio sto izmedju ide centralna opruga je skroz savijen...a opruga je prosla i kroz zvono tj probila ga i normala remen mi skroz poderala ........kome god sam prico niko nije mogo vjerovat....samo da naglasim da na kvacilu nisam nista diro ima 3000Km znaci nije da nesto nije dobro zavrnuto ili to ...jednostavno je opruga jebena pukla....sta cu sad jbg ..parkiro runnera nek odmara i to je to.....zanima me sta da radim po vasem?? da kupujem serijsko kvacilo,zvono i onaj dio gdje ide centralna ili da uzmem malossi fly ,malossi wing bell i malossi torque tj onaj dio gdje ide centralna i posto mi je pukla ona plastika sto ide na centralnu oprugu...rece mi P.A.L.A.Cda uzmem Torsion control malossijev umjesto te plastike ........i jel ko zna cijene serijski svih dijelova ovih i malossijevi u hr ....sto tacnije cijene to bolje...hvala...

robert:
cjene u piaggio centru i bencony:
malossi fly na akciji 350 kuna u piaggio centru
centralni feder 100 kuna u bencony
Torsion control 30 kuna u bencony

Rossi:

--- Citat: robert - 06 Svibanj, 2008, 20:07:37 ---cjene u piaggio centru i bencony:
malossi fly na akciji 350 kuna u piaggio centru
centralni feder 100 kuna u bencony
Torsion control 30 kuna u bencony

--- Kraj citata ---
jel imas broj tog piaggio centra ? i u kojem gradu je taj centar ...Zagreb ili ? i ako imas broj bencony da ne trazim sad po forumu...

Znal sad neko cijenu Malossi wing bell? i jel ima uzet u piaggio centru ili tu negdje u Zagrebu..i malossi Torque cijena i jel ima uzet ? i naravno set federa za fly kvacilo koliko dodje ??

robert:
00385-1-2059960 bencony
00385-1-6183116 piaggio centar
sve tu u zagrebu

replcnt:
robi, torsion, si siguran da je 30kn????
jel to ovo?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju