Općenito > Propisi
što kad vas zaustavi policija
derbiGP1:
U svom postu mozda nisam jasno naznačio ali prvenstveno krećem od sebe i od ljudi sa kojima radim, naravno ne mislim da smo svi isti ali "idealno" nemas nigdje. Postoji kazna manja od 500kn tek toliko da se nadovezem. Ovo sve dalje što si napisao koliko mogu skužiti odnosi se prije svega na prometnu policiju, a ja govorim ponajviše svoja iskustva iz roda temeljne policije znači, narušavanje javnog reda i mira, banke, alarmi, obiteljska nasilja i milijun stvari sa kojima se "prometnjak" neće i ne mora sretati. I mislim da nisam napisao da mi je ili nam je teško, samo sam htjeo dati do znanja da bas nije ugodno. Sa mojom napomenom da posao kao takav nije lagan ja ne omalovažavam druge profesije a da je opasno danas biti i radnik na skeli ja to znam a razlika je što se njemu može dogoditi situacija gdje se ozljedi a ja svjesno svakodnevno idem u situaciju gdje me mogu ozljedit, zamisli osjećaj kad te upute na adresu gdje čovjek maše nožem, bombom i kad vidiš da su se svi sklonili na 50 metara a ti moraš po njega (nemoj napisat za to postoji interventna i specijalna, dok se formiraju i dođu najčešće je već sve gotovo) :dontknow:
Možda zvuči malo isforsirano, ali jako je teško nekome tko nije policajac objasniti što policajac radi.Ti kažeš ne voliš imat posla sa policijom, pa eto to je pohvalno, dobro je kad nema posla ja volim reći :)
Božićnicu, regres i dar za djecu će uzet svakako, eto, da barem taj novac uzmu i daju onima kojima je najpotrebniji al sve sumnjam.
Djelatnica u DM-u i mene šije za par tisuća ha jbg, nismo svi te sreće raditi tamo. :icon_tongue:
Što se tiče slobodnih dana, radim dvije prve, dvije druge, dvije noći pa dan i pol slobodan i tako u krug. Ne možeš si život planirat ni tjedan dana unaprijed.
Definitivno smo skrenuli sa teme a autor teme je već dobio odgovor. LP
zwer_1982:
Post je na pisan u afektu nakon što sam dobil zadatak rješit jedan projekt u roku 7 kalendarskih dana (26.6 mi je rok) a koji se jedva teoretski može rješit u 70 sati predanog rada i što mi je razj. sve planove za vikend, i da isključivo se odnosi na prometnu policiju.
Druga stvar jednostavno sam ogorčen na državu i stanjem u državi, na vladu što većinom samo udara po privatnom sektoru a gazde onda samo po nama, na sebe što sam zaglibil tu di jesam, Na to što nemam drugog izbora itd.
Ima tu još stotina stvari al nije ni mjesto ni vrijeme, pa možda o tom nekom drugom prilikom...
lp
:hello: :icon_thumright:
zupa:
najbolje ti je bizat(ako nemas tablicu)
zemo323:
--- Citat: zupa - 26 Lipanj, 2012, 12:35:49 ---najbolje ti je bizat(ako nemas tablicu)
--- Kraj citata ---
nebi se bas slozio :)
bas jutros sam isao trazit semering i odem sa skuterom koji nije registriran a ja neman vozacke (hercegovina je to :icon_biggrin:) jedino sam kacigu imao i naletim na policiju, mislio sam se ocu li produzit ili stat ali racunam da im necu moc utec odlucim stat i pita me isprave ja kazem da neman nista a on iskolacio oci, kulturno poprica sa policajcem, reka mi da se pazim i da dok ne polozim da sam u prometu uvik krivac pa taman bio u pravu.. lipo ih pozdravio, zahvalio se i gass ;D
ljubo46:
kad me zaustavi policija moram se uvijek svadat s njima, zato je najbolje da me ne zaustavljaju ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju