Tehnički kutak > Napravi sam
Šmirglanje Kacige
dzeba:
aha aha...ma prelosa je kaciga ova sto sam probao...odma do crnog dodje...oce li smetat kad krenem sa svojom ako dodjem do crnog djela ako predjem lako bijeli ?
i nidalje nekontam....dali postoji razlika izmedju vodobrusnog i suhog ili je svaki smirgl isti samo sto se ovaj umace u vodu ?
Johnny iber:
--- Citat: dzeba - 04 Lipanj, 2012, 22:29:47 ---aha aha...ma prelosa je kaciga ova sto sam probao...odma do crnog dodje...oce li smetat kad krenem sa svojom ako dodjem do crnog djela ako predjem lako bijeli ?
i nidalje nekontam....dali postoji razlika izmedju vodobrusnog i suhog ili je svaki smirgl isti samo sto se ovaj umace u vodu ?
--- Kraj citata ---
Da postoji, suhi se brze potrosi i zapuni prasinom dok se vodobrusni slabije trosi i istalno se ispira tak da je to plus
Smirglaj sa 400 jer netrebas svu boju skinut nego samo bezbojni lak
dzeba:
hmm koga sad poslusati :$$
pa jel ima neka oznaka za vodobrusni i za suhi
iza svakog nesto pise
??
Lumpri:
idi u dučan di kupuješ te papire pitaj vodobrusni 800 i s njim pošmiglaj kacigu na vodu što si pošmiglao gledaš na način da jelenskom krpom obrišeš kacigu i kad se osuži za 2min površina koju si odradio dobro je mat a šta je lak tj još se sjaji šmiglaš dalje i završio si kad je cjela kaciga u matu tj ne sjaji se...
Rox-Rab:
ja sam prije plastike stalno brusio sa vodobrusnim, sad ih smirglam sa suhim smirglom jer mi puno bolje ispanu rubovi i neravnine se lakse obrađuju
inace ovaj sta ja koristim iza ima spuzvicu par mm, barem ga po tome mozes razlikovat
mislim da su vodobrusni crni a ovi žuti :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju