Tehnički kutak > Napravi sam

Šmirglanje Kacige

<< < (3/3)

dzeba:

--- Citat: Lumpri - 04 Lipanj, 2012, 23:29:53 ---idi u dučan di kupuješ te papire pitaj vodobrusni 800 i s njim pošmiglaj kacigu na vodu što si pošmiglao gledaš na način da jelenskom krpom obrišeš kacigu i kad se osuži za 2min površina koju si odradio dobro je mat a šta je lak tj još se sjaji šmiglaš dalje i završio si kad je cjela kaciga u matu tj ne sjaji se...

--- Kraj citata ---

Aha znaci da radim samo sa 800 vodobrusnim...kad dodjem do mata dal da uzmem neki manje grublji ili da nista nediram ?

Lumpri:

--- Citat: dzeba - 05 Lipanj, 2012, 11:07:43 ---Aha znaci da radim samo sa 800 vodobrusnim...kad dodjem do mata dal da uzmem neki manje grublji ili da nista nediram ?

--- Kraj citata ---

ništa ne diraj samo je ljepo pošmiglaj da se nigdje ne sjaji kad je suha i ako nema drugih oštečenja nosi je lakireru

--- Citat: Rox-Rab - 04 Lipanj, 2012, 23:48:18 ---ja sam prije plastike stalno brusio sa vodobrusnim, sad ih smirglam sa suhim smirglom jer mi puno bolje ispanu rubovi i neravnine se lakse obrađuju

inace ovaj sta ja koristim iza ima spuzvicu par mm, barem ga po tome mozes razlikovat

mislim da su vodobrusni crni a ovi žuti  :dontknow:

--- Kraj citata ---

vodobrusni se ustvari koristi kao završni znači samo za izglačat a neravnine se izvlače ugl suhim a što se rubova tiče oni se najviše bruse tj dosta je 3puta proč po njima al opet ovisi kako je ko naučija

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju