Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera DNA 50

<< < (4/13) > >>

zoki_NRG:
tesko da ce nas dobar 50 ocuvanu DNA, a kamo li sad 180, sta nije bolje kupit polovan RS 50, ili tako nesto, meni osobno fornije nego dna, jedino mi glupo, jer ima za kacigu spremit i to ispod rezervara...

Tomma:
Ima moj frend DNA 50 ocuvanu skroz,ni ogrebotine...prodaje je...motor je 2002 god....

neer:
Kad je izasla u prodaju dna svi su se divili pisalo po svim novinama motociklistickim sjecam se moj burajz slinio za tim motorom i onda odjednom pocelo navaljivat s primjedbama..ali meni je okej..lijepo bi to bilo kad bi se stavil masina od sp-a 180 na nju predobro...ej koliko kilograma ima cijela dna  ???

marin-w:
Ima dvije vrste dna, one koje imaju lastavica volan i one sa dignutim  (koje su meni osobno tek ruzne) !!
Ja sam trebo uzet crnu iz novog vinodolskog sa lastavica vol,2001 5.5ookn !! 6000km.....,ali odusto,doasdan je polozaj voznje....,fale brzine.....

interceptor:
ma rado bih ja uzeo DNA 180..ali nemam ju pravo vozit....imam tek 16 godina.....tako da....najviše mogu vozit do 125 ccm.... eo ak tko od vas zna....da li možda netko prodaje...Gileru DNA 50....po mogućnosti da nije padano...i da nema puno kilometara (do 15 000 km)......a ipak da nije puno para....(do 10 000 kuna).....pa et....ak zna itko od vas...nek slobodno ostavi.....odg....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju