Tehnički kutak > Tuning skutera

Motoforce Racing i ostali slicni na Yasuni city 16(Piaggio)?

<< < (6/6)

marin18:

--- Citat: dino73n - 04 Lipanj, 2012, 21:07:50 ---Jbg ovo je ipak sport verzija kita,nije nikako u midrace klasi i na sport pro je uvijek isao stage6pro auspuh a city 16 je jaci ili su rame uz rame pa bi to trebalo da radi OK. Opet cucemo sta iskusniji kazu.

--- Kraj citata ---
pa da sport pro to je meni neki slabiji mid :D a kad bi iso neki jaci spuh od sport pro-a to bi bio cistokrvni mid, bar ja mislim...ovdje na stranici od attacka se spominje nekih 15-16ks to sigurno nije s sport pro spuhom, a nis s nijednim drugim...eventualno sa tuniranim cilindrom :D svejedno izbor je pao na Polini Alu i city 16 Yasuni-a, vec je naruceno jednva cekam  ;D

dino73n:

--- Citat: marin18 - 07 Lipanj, 2012, 00:51:31 ---pa da sport pro to je meni neki slabiji mid :D a kad bi iso neki jaci spuh od sport pro-a to bi bio cistokrvni mid, bar ja mislim...ovdje na stranici od attacka se spominje nekih 15-16ks to sigurno nije s sport pro spuhom, a nis s nijednim drugim...eventualno sa tuniranim cilindrom :D svejedno izbor je pao na Polini Alu i city 16 Yasuni-a, vec je naruceno jednva cekam  ;D

--- Kraj citata ---

Jupiii ;D

Samo nek je naruceno,ici ce to dobro u to nema sumnje. A i 11,5ks nije malo. A i kako si vec i sam rekao,vaznije je da ti traje a polini je tu dokazan.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju